Ana SayfaGüzellikPashmisilk Delight Vitamin Mousse

Pashmisilk Delight Vitamin Mousse

Lüks, keyif veren, kışkırıtıcı  Marlies Möller PASHMISILK dünyası… Saçlarınıza mükemmel bakım sağlayan, saça ve saç derisine unutulmaz bir bakım yaşatıp duyularınızı uyaran eşsiz deneyim…. PASHMISILK Delight ile bir adım daha ileri gidip lüks saç bakımında yeni bir akım yaratılıyor. Tazelik veren, heyecan veren ve büyüleyici hafif yapısıyla hayatınıza yeni bir tat kazandırıyor. Pashmisilk Delight canlandırır, hayat kazandırıyor.

PASHMISILK Delight Vitamin Mousse,  saçınıza lüks bakım yaşatan bir köpük. Köpüğün özel etkileri sayesinde saçlarınızda sadece bakım almıyor aynı zamanda güçleniyor. Antioksidant koruma özelliği sayesinde en yüksek ölçüde korunuyor, canlanıyor ve yoğun parlaklığa sahip oluyor.

Uygulama sonrası saçların taranması ürünün her saç teline ayrı ayrı etki etmesini sağlayacağından; saça çok daha fazla parlaklık veriyor ve daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Delight Vitamin Mousse banyo sonrası havlu ile nemi alınmış saça uygulanıyor ancak kuru saç üzerine ya da başka bir bakımın altına da uygulanabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI