Ana SayfaYaşamSerkan Çağrı Kozzy AVM ve Optimum`da

Serkan Çağrı Kozzy AVM ve Optimum`da

Sanata, sanatçıya ve kültüre verdiği önem ile bilinen Rönesans Alışveriş Merkezleri iştirakleri olan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi ile İstanbul Optimum Outlet, klarnet virtüözü Serkan Çağrı’yı hayranlarıyla buluşturuyor. Ücretsiz olarak gerçekleşecek ve isteyen herkesin katılabileceği konserlerde Serkan Çağrı klarneti eşliğinde canlı olarak Optimum ve Kozzy ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak.

İTÜ Devlet Türk Müziği Konservatuarı’dan mezun olduktan sonra aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlayan Serkan Çağrı, 4 yıl burada klarnet eğitmeni olarak görev yaptıktan sonra Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Musikisi Bölümü`nde yüksek lisans öğrenimini tamamladı ve aynı yerde klarnet dersleri vermeye başladı.
Geçtiğimiz yıllarda dünyanın önde gelen nefesli enstruman firmalarından AMATİ-DENAK, Serkan Çağrı tarafından tavsiye edilen yeni perde tasarımını uygulayarak ürettiği yeni klarnet modeline "Serkan Çağrı Model" ismini vermiş ve böylece Serkan Çağrı, klarnet’te bir dünya markası olarak müzik literatüründeki yerini almıştı.
Serkan Çağrı’nın Optimum ve Kozzy ziyaretçilerine özel renkli repertuarını ve enstruman doğaçlamalarından oluşan konserini kaçırmayın…
Serkan Çağrı Performans Zamanları:
Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi , Kozyatağı – Kadıköy / İST.
05 Mart Cumartesi – Saat: 16:00 ve 18:00
Optimum Outlet, E5 Üzeri Göztepe – Kadıköy / İST.
06 Mart Pazar – Saat: 14:30 ve 16:00

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI