Ana SayfaModaPerfect Basics: tru.

Perfect Basics: tru.

Tru trendler sezondan sezona değişir ancak basic ürünler gardropların ve hayatın vazgeçilmezidir. Kolaymış gibi görünse de en zorudur aslında doğru kalıp ve kumaştan oluşan basic ürünleri bulmak… Bulduğumuzun kolları ya çok bol gelir, ya da çok dar, ya boyu kısadır, ya da yıkandığı zaman dikişleri kayar.  Diyelim ki bulduk aradığımızı; o zaman da ya fiyatı yüksek gelir, ya da tekrar almak istediğimizde aynısından bulamayız.

2010 kış sezonunda ideal basic t-shirtlerin oluşturulması fikri ile ilk koleksiyonu Perfect Basics’i çıkaran tru. sayesinde bu sıkıntılar sona erdi. tru., Aysu Akagündüz’ün moda sektöründeki koleksiyon ‘buying’ deneyimi ile Mahmut Hatipoğlu’nun tekstil sektöründeki tecrübesinin bir araya gelmesi sonucunda kuruldu.

Perfect Basics koleksiyonuna, basic dünyasını tam olarak sunabilmek ve farklı kombinasyonlara fırsat tanıyabilmek için çeşitli kumaş ve model opsiyonlarıyla atlet, tunik, elbise, etek, tayt, sweatshirt gibi ürün grupları da eklendi. 

2010 trendleri basic tasarımlara taşındı

Yaz sezonu için sezonun trend renkleri, kumaşları ve modelleriyle oluşturulan tru. 2010 Yaz Koleksiyonu üç grup halinde hazırlandı. Bisiklet yaka ve V yaka t-shirtlerden oluşan BASIC, viskon kumaştan bol t-shirt tunikler, cepli uzun atletler, elbiseler, flamlı kumaştan yarasa kol tunikler, reglan kol t-shirtlerden oluşan FASHION BASIC’in yanı sıra organik pamuktan sınırlı sayıda üretilen çevre temalı, farklı tasarımcıların bakış açılarını yansıtan, tasarım t-shirtler ve kanvas çantalardan oluşan TASARIM PROJESİ 2010 yazında her zevke uygun kombinasyon fırsatı sunuyor. 

Basic çizgilerin moda ile buluştuğu Perfect Basics koleksiyonu, uzun ömürlü kullanıma olanak sağlayan kaliteli kumaşlar ve uygun fiyatlarla tru.’nun tek satış noktası olan www.truproject.net satın alınabiliyor. Sadece bir web sitesi kadar yakın olan basicler siparişten bir gün sonra teslim ediliyor!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI