Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 20 Ekim 2010

Private Shopping Rehberi 20 Ekim 2010

Private shopperlar için bu hafta oldukça durgun ve heyecandan uzak geçti. Sitelerde görmeye alışık olduğumuz ürünler artık demirbaş haline gelmeye başlıyor, bu da canımızı sıkıyor. Özellikle giyim alanında elimizi kaşındıracak hiç bir şeye rastlamadık. Yine de okurlar için bir kaç güzel fırsatı avlayabildik.

Haftanın Fırsatı

 

Trendyol bu hafta Max Factor ürünlerine oldukça geniş yer verdi. Binbir farklı maskaradan, pudralar allıklara tam 13 çeşit ürünü evlere götürmüşler. Makyaj çantanızı çıkartın ve eksikleri aramaya başlayın çünkü bu fırsat kaçmaz.

Haftanın İkinci Gelenleri

Markafoni kızların en yakın arkadaşı pırlantalarda büyük indirim sundu. Arte bileklikler hem yüzde 50den daha fazla indirimdeydi, hem de çok şık modeller vardı. Soldaki yonca uçlu bileklik 1720 TL`den 720 TL`ye düşmüştü, sağdaki daha küçük uçlu bileklik ise 760 TL`den 230 TL`ye inmişti. İnce zincirli bu tarz bileklikler kadın koluna gerçekten çok yakışıyor. Ancak size ricamız, görmekten bıktığımız kar tanesi motiflilerden uzak durun.

Bu kış hayvan derisi desenli ne varsa çok moda. Taytlarından uzak durun, kocaman bir kürkle etrafta gezmeyin ama aksesuarlara da bu desen çok yakışıyor. Özellikle de çanta ve atkılara. Limango`da bu hafta Fratelli Rossetti çantlardan biri gözümüze takıldı. Hem de 680 TL`den 185 TL`ye inmiş. Sağdaki ise yine aynı markanın, oldukça şık ve sezon renginde. 880 TL`den 235 TL`ye düşmüş.

Haftanın Eğlencelisi

Black Sticker Apple ürünleri için çok eğlenceli yapıştırmalar üretiyor. Markafoni`de satılan yapıştırmalar IPhone, IPhone 4, Ipad ve notebooklar için stickerlar rengarenk, çeşit çeşit. Öyle ki aralarından seçmekte zorluk çekebilirsiniz.

Aynı sitede, Alevli kedili fincanarı kedi severleri güldürebilir. Hele de daha önceden 71 TL`ye mağazada görüp alamadıysanız 45 liraya hemen sipariş edin.

Haftanın Kaybedeni

Biliyoruz geçen sene Burberry yağmur çizmeleri çok tutmuştu, yağmur başlamadan ve bittikten sonra bile sokaklarda görüyorduk. Alışması güç bir görüntü olsa da fena da değildi hani. Ama tadını kaçırmamak lazım. İstanbul sokaklarında alışverişe çıkan, gezen, cafelerde kahve yudumlayan hanımlar, siz balıkçı değilsiniz, alışveriş merkezinde de göle düşmeyeceksiniz. Peki bu botların topuklu ve desenleri abartılmış hallerine ne demeli? Yok artık.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI