Ana SayfaGüzellikRegl Döneminde Yaşadığınız Sorunlara FOREO UFO ile Dur Deyin

Regl Döneminde Yaşadığınız Sorunlara FOREO UFO ile Dur Deyin

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ile hem bu dönemde cildiniz ihtiyaç duyduğu bakımı sağlıyor hem de güzelliğinizin geleceği için muhteşem bir yatırım oluyor. 

Regl dönemi değişen hormon seviyesi nedeniyle kadınları hem bedenen hem ruhen etkiliyor. Bu dönemde kadınlarda baş ağrıları, sinirlilik hali, yorgunluk, stres ve iştah artışı gibi birçok değişiklik görülebiliyor. Östrojen, testosteron ve progesteron hormonlarının en düşük seviyeye indiği bu dönemde ciltte de problemler yaşanıyor. Bu hormonal dengesizlikler cildin yağ ve nem dengesinin bozulmasına, ciltte sivilce, siyah nokta oluşumuna, hassasiyete, kuruluğa neden olabiliyor. İşte tam da bu nedenle bu dönemde hem kendimize hem de cildimize daha iyi bakmamız gerekiyor. Beslenmemize dikkat etmemiz, hafif egzersizlerle bedenen ve zihnen rahatlamamız regl dönemini daha rahat geçirmemize yardımcı oluyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, akıllı maske terapisi cihazı UFO ile bu hassas dönemde cildinizi rahatlatıp ihtiyaç duyduğu bakımı sağlıyor. Güzellik endüstrisinde çığır açan bu üstün cihaz, size cildinizin geleceğine yatırım yapma fırsatı da sunuyor.

Tuzu azaltıp su tüketimini artırın

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da akıllı maske terapisi cihazı UFO ile geliştirilmiş dermal teknolojileri seçkin maske formülleriyle buluşturarak cildinizin geleceğine yapacağınız en akıllı yatırım oluyor. Güzellik ve SPA merkezlerinde sunulan bakımları evinize taşıyan UFO’nun en önemli farkı sadece saniyeler içinde 20 dakikalık bir kağıt maskeden daha etkili bir bakım sunması… Bu benzersiz ürünü deneyimleyenlerin yüzde 78’si cildini daha yumuşak ve beslenmiş hissettiğini, yüzde 72’si cildinin anında nemlendiğini ve daha esnek olduğunu, yüzde 63’ü daha sıkı göründüğünü, canlandığını ve cilt tonunun eşitlendiğini söylüyor. Ayrıca kullandığınız serum, jel ve krem gibi cilt bakım ürünlerinin de cildiniz tarafında daha iyi emilmesini sağlayarak cilt bakım ürünlerinizden maksimum verim almanızı sağlıyor. Cihaz, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alarak cildinizin ihtiyacına yönelik en uygun bakımı sunuyor.

Akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre bir şekilde çalışan Farm to Face maske koleksiyonu cildinizi doğanın gücüyle canlandırıyor. Aktif bileşenlerin son derece yoğun bir karışımı olan, yağ içermeyen Matte Maniac maske formülü, temiz, sağlıklı görünen bir cilt için kömürün arındırıcı gücünü kullanarak regl döneminde oraya çıkan yağlı cilt problemine karşın mat bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Vegan maske Coconut Oil maske ise içeriğindeki Endonezya’dan gelen doğal Hindistan cevizi yağı ve Hindistan cevizi suyu cildi derinlemesine nemlendirip ışıltısını geri kazandırırken, cildinizdeki kuruluğa çözüm sunuyor. Coconut Oil maske, doğal bir nem kaynağı olan hindistan cevizi yağı sayesinde cilde parlaklık ve pürüzsüzlük kazandırıyor. Green Tea maske ile cildi nazikçe arındırarak akne oluşumuna engel oluyor. Sağlıklı, doğal ve ışıltılı bir cilt sunuyor. Dermatologlar tarafından test edilen Farm to Face koleksiyonundaki maskeler; sülfat, SLS, SLES, parabenler, formaldehit, formaldehit maddeler, ftalatlar, mineral yağ, retinil palmitat içermiyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI