Ana SayfaGüzellikRexaline Hydra Shock

Rexaline Hydra Shock

Rexaline Hydra Shock maske, yumuşak ve jel yapısıyla tüm cildi sararak ferahlatıyor ve yumuşak, göz alıcı parlaklıkta bir cilde kavuşmayı vaadediyor.

Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, ilk uygulamadan sonra bile yorgun ve soluk görünen cildi canlandırıyor, yeniliyor; daha nemli ve parlak bir cilde kavuşturuyor. Ürün, içeriğindeki hiyalüronik asit sayesinde cildi nemlendirirken, anti aging özelliği sayesinde cildin yaşlanma etkilerini geciktiriyor.
Rexaline Hydra Shock maskenin içeriğindeki papatya özü cildi yatıştırırken, gliserin cildi yumuşatıyor. 7 günlük düzenli kullanımın ardından en hızlı sonucu veren ürün, ciltte gözle görünür bir farklılık yaratıyor.
Haftada bir veya iki kez temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulanan maske; anında ışıltı için 10-15 dakika bekletildikten sonra ılık su ile durulandığında ilk etkilerini gösteriyor. Gece boyunca ürünün etkisini cildinde hissetmek isteyenler, maskeyi uyguladıktan 15 dakika sonra fazlasını bir peçete yardımıyla alarak tüm gece cilde nüfuz etmesini sağlayabiliyor. Sabah ılık su ile durulanan cilt, parlak ve canlı yapısına kavuşuyor.
Editörün notu: Etkili bir sonuç için 7 günlük düzenli kullanım öneriliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI