Ana SayfaMücevherRoberto Coin Cento Elması

Roberto Coin Cento Elması

Roberto Coin geleneksel tıraşlamadan neredeyse iki kat, tam yüz adet fasete sahip olan Cento’yu size takdim ediyor. Sonuç kıyas kabul etmez bir mükemmellik.

Elmas değerli taşların en ünlüsü. O sadece değerin değil, aynı zamanda aşkın, ışığın ve güzelliğin de simgesi.Her elmas doğanın cazibesi ve tekliğiyle özel olan bir başyapıtı. Elmasların asıl özelliği olan eşsizlik kavramından yola çıkarak, “eşsiz olma sanatı”ndaki inancını desteklemek için her zaman yeni eğilimler peşinde koşan Roberto Coin yine zorlu bir işe girişmiş. Bu olağanüstü ve anlamlı taşı daha da istisnai kılma işine.
İşin sırrı ışığı daha önce görülmemiş yoğunlukta yayabilecek olan eşsiz parlaklığı yakalayabilmekte yatıyor. Bu da geleneksel tıraşlamadan neredeyse iki kat daha fazla fasete sahip olan tamamen yenilikçi bir kesime ulaşmakla elde edilebiliyor.  57 yerine tam 100 fasete sahip bir kesimle. Böylece ışık daha da uzun süre yansıyacak ve böylece gerçek bir “Kaleydoskop” etkisi yaratabiliyor.
Bu parlak fikir, yıllar süren araştırma ve dünyanın en iyi değerli taş tıraşçıları sayesinde, Cento doğdu: tam 100 faset sahibi olan ve tamamıyla Roberto Coin’in patenti olan bir ürün. Cento sıradan olanın içinden parlayarak geçen, güzel ve nefes kesici bir ışık yayan bir elmas. CENTO elmasları Türkiye’de sadece Damas mağazalarında bulunabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI