Ana SayfaGüzellikThe Nail Job`dan cilt bakımına özel indirim!

The Nail Job`dan cilt bakımına özel indirim!

Duru ve taptaze bir cilt için çözüm The Nail Job`dan geldi. Bağdat Caddesi ve Nişantaşı şubelerinde canlı bir cilt elde edebilmeniz için dünyaca ünlü İtalyan markası Histomer ürünleri ile 3 seans cilt bakımı Grupanya indirimi ile 450 yerine sadece 90 TL`ye sizlerle buluşuyor.

Merkez`de uygulanacak cilt bakımı yaklaşık bir buçuk saat sürüyor ve bu süre içinde sırası ile;

Cilt tipinize uygun temizleme sütü ile yüz ve dekolte cildinin temizlenmesi, ölü deri arındırıcı peeling, tonik ile bakım, buhar terapisi ve ozon buhar terapisi, siyah noktaların giderilmesi, maske, besleyici krem ve masaj işlemleri uygulanıyor.

Bu uygulamalar ile cilt temizlenir tıkalı gözenekler açılır, kan dolaşımı hızlandırılır, cilt ölü hücreler ve siyah noktalardan arındırılır, nem depo edici ve hücre yenileyici işlemlerle tapteze canlı bir görünüm ortaya çıkar.

The Nail Job cilt bakımı paketi kapsamında bulunan bakım çeşitleri ise:

  • Kuru/Yağlı Ciltler için; Bakım Seans Süresi(60 Dakika) – Cilt tipinize uygun temizleme sütü ile yüz ve dekolte cildinin temizlenmesi, Ölü deri arındırıcı peeling, Tonik ile bakım, Buhar terapisi,Ozon Buhar terapisi,Siyah Noktaların Giderilmesi, Maske, Besleyici Krem ve Yüz Masajı.

  • Hassas Ciltler için; Bakım Seans Süresi (60 Dakika) – Cilt tipinize uygun temizleme sütü ile yüz ve dekolte cildinin temizlenmesi,Ölü deri arındırıcı peeling,Tonik ile bakım, Buhar terapisi,Ozon Buhar terapisi,Siyah Noktaların Giderilmesi, Maske, Besleyici Krem ve Yüz Masajı.

  • Normal Ciltler için; Bakım Seans Süresi(60 Dakika) – Cilt tipinize uygun temizleme sütü ile yüz ve dekolte cildinin temizlenmesi,Ölü deri arındırıcı peeling,Tonik ile bakım, Buhar terapisi,Ozon Buhar terapisi,Siyah Noktaların Giderilmesi, Maske, Besleyici Krem ve Yüz Masajı  

Her seans 1 ay sürmekte ve kampanyayı kullanabilmek için seanslara 4 ay içinde başlamak gerekmekte, fırsatı satın aldıktan sonra rezervasyon yaptırmayı da unutmayın.

Rezervasyon için: 

Bağdat Caddesi: 0216 411 29 77-78

Nişantaşı: 0212 234 06 10

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI