Ana SayfaGüzellikRoC anında etkili derin kırışık dolgusu

RoC anında etkili derin kırışık dolgusu

Kadınların kırışıklar üzerinde anında etki görmek istediğini tespit eden RoC® laboratuvarları, derin kırışıklar üzerinde bile anında fark edilir dolgu etkisi gösteren Yeni RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu’nu geliştirdi.

Derin kırışıklarla; özellikle alın, kazayağı, dudak üstü ve dudak çevresi kırışıklarıyla savaşmak oldukça zor. RoC laboratuvarları özellikle bu bölgedeki kırışıkları hedefleyen, 3 kırışık teknolojisini bir araya getiren tamamen yeni bir teknoloji sunuyor.
RoC Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu’nun yeni ve eşsiz formülü dermatologlar tarafından da dolgu etkisi kabul edilen Hyaluronik Asit, doldurucu kompleks ve ışığı yansıtıcı pigmentleri bir araya getirerek; fark edilir, anında dolgu etkisi sağlıyor. Kullanım anında ince çizgiler fark edilir şekilde dolgunlaşıyor, kırışıkların görünümü pürüzsüzleşiyor. Cildiniz dolgunlaşmış ve pürüzsüzleşmiş bir görünüm kazanıyor.
Yeni Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu profesyonel dolgu yöntemlerinden ilham alınarak geliştirilen yeni ambalaj yapısı sayesinde kırışıklar üzerine direkt uygulanabilir, hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü ile de anında etki eder, derin kırışıkların bile görünümünü azaltıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI