Ana SayfaRöportajRöportaj: Sadekar

Röportaj: Sadekar

Öncelikle sizleri tanıyabilir miyiz? 
 

Kızım 1 yaşındayken, onunla daha fazla ilgilenmek için işten ayrıldım. Uzun yıllar kurumsal bir firmada yöneticilik yapmış biri olarak bu süreçte kendimi tekrardan tanımam gerekti. Hem anne hem de üreten bir kadın olmayı birlikte sürdürmek istiyordum. Kurumsal hayattan ayrıldıktan sonra kendi işimi yapma noktasında nasıl bir fark yaratabileceğimi ve bu farkla kime nasıl dokunabileceğimi düşünmeye başladım. Yoga ile yakından ilgilenmem, kendimi dinlemem konusunda bana büyük katkı sağladı ve üzerimde taşımak istediğim, bana güç verecek özel takılarım olsun istiyordum. SADEKÂR bu şekilde ortaya çıkmış oldu.

Koleksiyonlarınızdan ve ürünlerinizin özelliklerinden bahseder misiniz?​

Yarattığımız her bir tasarım, yüzyıllık bir bilgiyle sadekarların usta ellerinde, tek tek aşkla form buluyor. Bizi biz yapan, sade, minimalist tasarım anlayışımızla farklı olmaktan gurur duyan ve kendi güzelliğinin altını çizmek isteyen kadınlarımızın kendi ışıklarıyla parlamalarına yardımcı oluyoruz.

Sadekar markası kimlere hitap ediyor?

SADEKÂR her kadının sahip olduğu iç güzelliğini dışarı yansıtmasına yardımcı olmak ve kendiyle mutlu, güzel kadınlar yaratmak amacıyla yaratıldı. Yani ilham kaynağımız güçlü ve mutlu kadınlar…

Müşteriler Sadekar’a nereden ulaşabilirler?

Teşvikiye’deki butiğimizden, sadekar.com.tr web sitemizden ve Lidyana’dan ulaşabilirsiniz. Ayica Akmerkez Fenix ve Ankara S9 Boutique’de de Sadekar koleksiyonlarını görebilirsiniz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI