Ana SayfaGüzellikSaçta yaz modası

Saçta yaz modası

Ugur alevyılmaz hair design ilkbahar yaz 2010 saç trendlerini doğal, güçlü ve mükemmeliyet olarak anlatıyor. Her yaz  sadece sarı saçların yoğun olduğu saç modasında bu sene kural tanımayan bir çok renklerin bir arada olduğu bir trendle karşı karşıyayız. Önemli olan saçların kişinin yüz yapısında değişiklik yapmadan natürel  güçlü saçlar yaratmak.

Sadeliğin ön planda olduğu ilkbahar- yazda saçlarda irili ufaklı bolca bukleler görmek mümkün. Buklelerden tarak değmeden natürel şekilde toplanan topuzlar ise yazın vazgeçilmezleri olacak. Net topuzlar her zamanki gösterişiyle yerini korurken netliğin yanında gelişi güzel toplanmış saç tutamlarının birleşimi çok güzel bir armoni oluşturacak.  Natürel bir görüntü kazandırmak için 2 yada 3 aylık permalar yazın vazgeçilmezlerinden.

Gelin saçlarında ise masumiyet, doğallık ve güç  birleşiminden gelinin doğallığını ön plana çıkaran net topuzları ve iri dalgalı doğal toplanmış topuzları görmek mümkün. Vazgeçilmezlerden biri de aksesuarlar…  Saçlara bantlar, taşlı tokalar, taçlar takılacak.

Saç kesimleri orta ve orta uzun olmakla beraber , yüz çevrelerine ,saç uçlarına verilen uç katlar saçlardaki natürel görüntüyü daha çok çıkarıyor.

Renklerde bu sene sarının açık olan her tonunu, kahve tonları içerisinde bal ve karamel renklerini ve bakırın doğal yansımalarını özellikle ton üzeri tonlar çok göreceğiz.

uğur alevyılmaz hair design T:02122872760/61

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI