Ana SayfaGüzellikSephora ile Makyaj Devrimi Başlıyor

Sephora ile Makyaj Devrimi Başlıyor

Sephora, 2011 İlkbahar Koleksiyonu, renk, kalite, birçok farklı ürün seçeneği ve hepsinin ötesinde yenilikçi ürünleri ile kozmetik tutkunları ile buluşuyor. Kullandığınızda farkını hissedeceğiniz devrim yaratacak bir maskara, sihirli bir dudak parlatıcısı, çıplak ten etkisi yaratacak fondötenler.…

Adeta Sephora ile makyajda devrim başlıyor! İşte bu sezonun öne çıkan parçalarından bazıları… 
 
Sephora Full Action Extreme Effect Maskara

 
Tek fırça darbesi ile kirpikler için 7 etkiyi aynı anda sunan ilk ve tek akıllı maskara olan Full Action Extreme Effect Maskara, kirpiklere hacim veriyor, uzatıyor, kıvırıyor ve tek tek ayırıyor. İçeriğindeki bitkisel yağlar ile kirpikleri beslerken, B5 vitamini ve jojoba yağı kirpikleri güçlendirip, dış etkenlerden koruyor. Kirpiklere hacim vermenin yanında, uzatma, kıvırma, ayırma, besleme, koruma ve güçlendirme: Full action maskara 7 yenilemez özelliği ile kadınların favorisi olmaya aday!
 
Sephora Rouge Cream Lip Stain
Kremsi yapısı sayesinde kolayca uygulanabilen, uzun süre kalıcı Cream Lip Stain sıvı ruj, içeriğindeki Avokado yağı ve zenginleştirilmiş eşsiz formülü ile dudaklara sürüldüğü anda sanki dudakta bir şey yokmuş hissiyatı verirken dudaklara mükemmek bir renk veriyor. Yoğun renk verme, kolay uygulama ve uzun süre kalıcılık, bir rujda olması gereken 3 önemli özellik Sephora Cream Lip Stain’de!
Sephora Perfecting Cover Fondöten
İçeriğindeki hi-definition teknolojisi ile uzun süre kalıcı bir kapatıcılık sağlarken, aynı zamanda cildi nemlendiren Perfecting Cover Foundation ince yapısı sayesinde ciltte görünmeyen kapatıcılık sunar. Formülünde bulunan hibiskus tohumu özleri ciltteki parlamayı engeller ve nem verme özelliği de olduğundan tüm cilt tipleri için uygun. Yağsız, non-komedojenik, parfüm ve paraben içermiyor. 
Sephora It Brush Fondöten Fırçası
Akışkan ve sıvı fondötenler için özel olarak tasarlanmış It Brush Fondöten Fırçası, mükemmel bir cilt tonu yaratmak için vazgeçilmeyecek bir fırça.
  
Sephora Light Veil Fondöten
  
Söz konusu fondöten olunca sadece bir tek hedef var: anında şeftali pürüzsüzlüğünde bir cilt yaratan kremsi, doğal bir doku. Doğal bir görünüm arayanlar için yaratılan Sephora Light Veil Fondöten hafif yapısı ile hiçbir şey sürmemiş hissi yaratıyor. Cildi hissedilir derecede pürüzsüzleştiren fondöten, hafif dokunuşuyla kusurları örtüyor ve tamamen şeffaf yapısıyla yorgunluk izlerini siliyor. 
Sephora Multi-Purpose Sünger
Bütün fondöten dokularına uygun profesyonel kalitedeki Sephora Çok Amaçlı Süngeroval şekli sayesinde yüzün tüm kıvrımlarına kolayca erişiyor. Ultra ince, hafif yapısı dengeli ve hassas dokunuş için ideal. Lateks içermeyen bu ürün antibakteriyel ve hipoallerjenik.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI