Ana SayfaGüzellikStriVectin-SD Çatlak Kremi

StriVectin-SD Çatlak Kremi

Kırışıklıklar ve çatlakların görünümünü azaltan, cildin koruyucu bariyerini güçlendirerek hassasiyeti iyileştirmeye yardım eden ve renk eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olan StriVectin-SD™ Hassas Ciltler, cildin tonunu ve elastikiyetini düzenler ve ayrıca cilde çok aşamalı ve yoğun nem desteği sağlıyor.

Sadece Sephora’da bulabileceğiniz, her yaşa hitap eden StriVectin-SD™ Hassas Ciltler ile düzenli kullanımda 2. haftada doğal kolajen sentezi artıyor, cilt yüzeyi düzgünleşiyor, 4. haftada hücre üretimi hızla artar, renk eşitsizlikleri dengeleniyor, 8. haftada cildin elastikiyeti artar, çizgiler ve kırışıklıkların görünümü düzenleniyor.
İçeriğinde bulunan Niacin ile hücrelerin DNA’sını yenilemesine yardımcı oluyor ve cilt bariyerini düzenliyor, peptidlerin gücü ile ciltteki kolajenlerin kalitesini arttırıyor, seramidler, lipidler ve diğer içerikler hassasiyeti tedavi ederek cildin iyileşme sürecini hızlandırıyor.
Paraben, boya ve kimyasal madde içermeyen, kokusuz ve yağsız StriVectin-SD™ Hassas Ciltler, komedojenik değil ve alerjik ve dermatolojik olarak test edilmiş.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI