Ana SayfaMagazinSerenay Sarıkaya "Tolgahan`ı yıllar önce kafaya taktım"

Serenay Sarıkaya “Tolgahan`ı yıllar önce kafaya taktım”

Serenay Sarıkaya Kanaltürk`de yayınlanan 2. Sayfa programında özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Annem Tolgahan`ı rüyasında gördü"

*Tolgahan`ı yıllar önceden kafama takmıştım. Eğer bu camiadan biriyle birlikte olacaksam bu Tolgahan olmalı diyordum. Bu yüzden onunla ilgili çıkan haberleri yakından takip ediyordum. Bir gün arkadaşıma `Tolgahan`ı tanıyor musun, beni onunla tanıştırır mısın` dedim, tanıştık. Yaklaşık 8 aydır birlikteyiz. Paparazzilere yakalanmamak için hep tedbirli davrandık. Bir yere gideceğimiz zaman ben taksiyle önden gidiyordum sonra Tolgahan arabasıyla geliyordu. Çok komikti…Yazın ortasında millet açık havada otururdu biz içeriye kapanırdık.
 
*Bu ilişkimi ilk zamanlar anneme de söylemedim. Ama çok enteresan annem rüyasında görmüş. Bir sabah uyandı ve bana `Seni Elveda Rumeli`de oynayan ince bıyıklı çocukla birlikte gördüm. Galiba aynı projede yer alacaksınız` dedi ve ben inanamadım, Tolgahan`dan bahsediyordu.. İlişkimiz sürerken de Lale Devri dizisinden teklif aldık.
 
*Tolgahan benim ciddi anlamda ilk ilişkim. Aslına bakarsanız en uzun ilişkim. Daha öncekiler 1 hafta en fazla 1 ay sürüyordu. Tolgahan`la neredeyse 8 ay olacak. Bu ilişkiyle kendimi aştım, sınırlarımı zorluyorum.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI