Ana SayfaYaşamShangri-La'dan Ödüllerle Dolu #MyShangriLa Sosyal Medya Fotoğraf Yarışması

Shangri-La’dan Ödüllerle Dolu #MyShangriLa Sosyal Medya Fotoğraf Yarışması

Ocak 2020’ye kadar 6 ay boyunca devam edecek olan yarışmada, Shangri-La otellerinden herhangi birinde çekilen ve #MyShangriLa hashtagi ile sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar arasından yapılan seçim sonucu kazananları büyük ödüller bekliyor.
 
Shangri-La‘nın yalnızca bir konaklama deneyimi olmayıp aynı zamanda herkes için farklı bir mutluluk anını temsil ettiğini belirten Shangri-La Grubu Global Marka Direktörü Anthony Wong; “Bazen tadı damağımızda kalan unutulmaz bir lezzet, bazen bir çocuk kahkahası, bazen de yeni bir seyahat deneyiminde Shangri-La’yı bulabilirsiniz. ” dedi. 
 
ÖZEL SHANGRI-LA ANINIZ.

10 Ocak 2020 tarihine kadar herkese açık olan yarışmada, katılımcılar kendilerine özel Shangri-La anının fotoğrafını yakalayarak #MyShangriLa ve @shangrilahotels hashtagi ile instagramda paylaşıp veya www.shangri-la.com/myshangrila web adresine doğrudan yükleyerek yarışmaya katılabilecekler.
 
BÜYÜK ÖDÜLÜN YANINDA  HER AY’A BİR ÖDÜL!
Her ayın kazananına Shangri-La restoran ve spalarında kullanılmak üzere 10.000 Golden Circle puanı hediye edilirken, büyük ödül olarak da uçak biletleri de dahil olmak üzere kazananın tercih edebileceği 10 Shangri-La otelinden birinde 2 gecelik konaklama hediye edilecek.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI