Ana SayfaGüzellikShiseido güneş kremleri yenilendi

Shiseido güneş kremleri yenilendi

Shiseido`nun yeni ürünü SuperVeil-UV360`ın oluşturduğu koruma kalkanı hücresel ve DNA hasarını en aza indirgemek için en küçük konturları bile korumaya alırken, zamanın getirdiği kırışık ve lekelerin görünümünü azaltacak.

Güneş kremini ne kadar özenle ve dikkatle sürerseniz sürün, güneş koruma ürünleri cildinizi tamamen örtmeyebilir. Shiseido araştırmaları, kullanılan güneş koruma ürününün SPF değeri ne kadar yüksek olursa olsun, cilt yüzeyindeki küçük girinti ve çıkıntılarda yeterli koruma sağlanamadığını gösteriyor. Kullanılan ürün cilde eşit bir şekilde yayılmadığı için şimdiye kadar tam koruma eksik kalıyordu. 

Bu araştırmanın üzerine cilt yüzeyindeki girinti ve çıkıntılara odaklanan Shiseido, güneş koruma ürünüyle cilt arasındaki katmanda küçük açıklar olduğunu ortaya çıkardı. Tam ve yeterli koruma, ancak ürünün cilt yüzeyindeki her bir noktaya eşit dağılımıyla sağlanabileceğini kanıtlayan Shiseido patent başvurusunu yaptığı SuperVeil-UV360™ teknolojisi ile UV ışınlarından korunma konusunda yepyeni bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Bu yeni teknoloji cilt yüzeyindeki girinti ve çıkıntıların güneşten korunmasına yardımcı olurken, en mikroskobik cilt dokularına bile 360 derece koruma sağlıyor. 

Shiseido yeni teknolojisi ile ambalajını da maviye boyayarak asimetrideki şişe formu ile kullanım kolaylığı sağlarken akmaya karşı da korumalı kapağıyla dikkat çekiyor. 

SPF 50+ ve SPF 30 özellikleri ile losyon ve krem olarak satışa çıkan Shiseido güneş kremlerinin fiyatları ise 89 TL.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI