Ana SayfaGüzellikStrivectin ile tanışma zamanı

Strivectin ile tanışma zamanı

Yenilenen formülü ve reçetesiyle, kırışıklara karşı savaşta etkili, her yaşa uygun YENİ NESİL SD serisiyle 8 haftada gözle görülür mükemmel sonuçlar sunan Strivectin, yılbaşına özel hazırladığı tanışma setiyle 3’lü mucizeyi deneme fırsatı sunuyor.

Strivectin-SD Doku Yenileyici Peeling (30 ml)
Peeling işlevi gören ürün cildi yeniliyor ve Strivectin SD kremin performansını artırıyor. Sert, kuru ve donuk ciltler başta olmak üzere her cilt tipine uygun ürün; en kuru ciltlere bile ilk günden belirgin bir berraklık katıyor, 2. haftada ise fark edilir bir aydınlık kazandırıyor. İçerdiği jojobo taneleri sayesinde ciltteki kuruluğu engelliyor, şeker esterleri cilde pürüzsüz ve ipeksi bir görünüm kazandırıyor, yulaf özleri cildi yumuşatıyor. Ürünün haftada 2-3 defa, ıslak ele alınan küçük bir miktarla yüz ve boyun bölgesine masaj yapılarak uygulanması ve ardından dikkatlice durulanması tavsiye ediliyor.
Strivectin-SD Göz Çevresi Kırışıklık Önleyici Bakım Kremi (7 ml)
Göz çevresinde kırışık ve mor halkaların bulunduğu tüm cilt tiplerine uygun krem, her yaştaki kadın tarafından kullanılabiliyor. Göz çevresine canlılık kazandıran krem, mor halkaları azaltıyor. Kullanımından itibaren 2. haftada fark edilebilen bu özellik, 4. haftada doğal kolajenlerin yenilenmesiyle daha da belirginlik kazanıyor. 8. haftada ise elastikiyet kaybını azaltırken, çizgilerin kaybolmasına yardımcı oluyor. Patentli NIA-114 teknolojisiyle cildi yenileyip daha sağlıklı görünmesini sağlarken, peptidlerden oluşan karışımı sayesinde göz çevresindeki gölgeleri ve koyu halkaları azaltıyor. Bileşimindeki kafein hücresel enerjiyi artırıyor, şişlikleri gideriyor, serbest radikallerle ve antioksidanlarla savaşmasını sağlıyor. Temiz göz çevresine, sabah ve akşam inci tanesi büyüklüğünde uygulanması tavsiye ediliyor.
Strivectin-SD Kırışık Önleyici ve Çatlak Onarıcı Bakım Kremi (60 ml)
Ciltteki kırışıkları, çizgileri ve yaşlılık belirtilerini gözle görülür biçimde azaltan krem, cildin dokusunu yeniliyor ve elastikiyetini artırıyor. Düzenli kullanım sonrasında, vücut çatlaklarının daha az belirgin olmasını sağlıyor. Her cilt tipine ve yaşa hitap eden ürün, kullanımının 2. haftasında; doğal kolajenleriyle cildin dokusunu iyileştiriyor ve esnekliğinde artış sağlıyor. 4. haftada doğal hücre döngüsünü destekleyerek, ciltteki renk bozukluklarını gözle görülür oranda gideriyor. 8. haftada ise kırışık ve çatlaklarda gözle görülen iyileşme meydana geliyor. Patentli NIA-114 teknolojisiyle, hücrelerin DNA’sının yenilenmesine yardımcı oluyor, antioksidan özelliğe sahip resveratrol ve bitkisel özlerle ise serbest radikallerle savaşıyor. Ürünün çatlaklar için zedelenmiş bölgeye sabah akşam uygulanması, kırışıklar için ise temizlenmiş yüze inci tanesi büyüklüğünde sabah akşam sürülmesi tavsiye ediliyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI