Ana SayfaModaSüleyman Demirel ilk defilesini gerçekleştirdi

Süleyman Demirel ilk defilesini gerçekleştirdi

Uzun yıllardır moda ile iç içe olan , sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isme hazırladığı tasarımlar ile adından sıkça söz ettiren Süleyman Demirel, geçtiğimiz akşam cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katılımı ile Swissotel`de ilk defilesini gerçekleştirdi.

Major psikiyatrik bozukluklardan ilham aldı!

Sahibi olduğu AZOR markası ile hazır giyim sektöründeki çalışmalarının yanısıra  görsel sanatlar, video klipler, tv programları ve sahne kostümleri gibi  birçok özel projeye de imza atan ünlü tasarımcı Süleyman Demirel gerçekleştirdiği ilk kişisel defilesinde yalnızlık korkularıyla oluşturulan paronayalar -referans sanrılar- erotomaniak sanrılar – somatik sanrılar – etkileme ve etkilenme sanrılar gibi birçok major psikiyatrik bozukluklardan  büyük ölçüde ilham aldı.
Aralarında Selda Car, Nur Gümüşdoğrayan, Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk, Ülkü Taşkın, Gülşin Diker gibi birçok ünlü mankenin yer aldığı defilenin koreografisini Öner Evez gerçekleştirdi. Son derece şık hazırlanan Swissotel`in balo salonundaki sahne izleyenler tarafından oldukça beğeni topladı. Defile sonrası düzenlenen after party ile de tüm konuklar eğlenceli saatler yaşadılar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI