Ana SayfaGüzellikTatil Dönüşü Cildimize Neler Yapmalıyız?

Tatil Dönüşü Cildimize Neler Yapmalıyız?

Tatil dönüşü cildin kaybettiği nemi ve kolajeni geri kazandırmak gerektiğini dile getiren Medikal Estetik Hekimi Dr. Pınar Yozgatlı Karagülle, bunun için yeni nesil uygulamalardan DNA Işıltısı ile ilgili merak edilenleri anlattı.

 


 

DNA IŞILTISI nedir?
Doğal ve uzun zincirli polinükletitler içeren DNA Işıltısı, hücresel seviyede etki göstererek cildin gençleşmesine yardımcı oluyor. DNA ışıltısı olarak adlandırdığımız Nucleofill’in en önemli özelliği cilt hücreleri üzerindeki bio-uyarıcı etkisidir. Bu uyarım ile vücudumuzda eksilen Tip1 Kolajen hyalüronik asit ve elastin üretimini destekleyerek ciltte dolgu etkisi yaratır. Myofibroblastlardaki fibroblastların olgunlaşması ve kolajen üretilmesi, tüm cilt tiplerinde güçlü lifting ve antiaging etkisi sağlar. Tüm yaş ve cilt tiplerine uygulanabilen DNA Işıltısı, biyouyumlu içeriği nedeniyle dokuda herhangi bir alerjik etki yaratmaz.  

Cildin Kaybettiği Canlılığını Geri Kazandırır…
DNA ışıltısı yüz, boyun ve dekolte bölgelerinde cildin canlandırılması için uygulanır. Ayrıca el üzerindeki yaşlılık belirtileri için de kullanılabilir. Bio-uyarıcı etkisi sayesinde cildin sıkılaşmasını, parlak ve doğal bir görünüm kazanmasını sağlar. Cildi yenilemeye hücrelerden başlayan DNA Işıltısı, yan etkisi olmayan ve tamamen emilebilir bir forma ve içeriğe sahiptir. Birbirini takip eden, 15-30 gün aralıklarla, 45 yaş üstü hastalarda 3 seans önerilmekte; 30-45 yaş arası kişilerde daha az seanslar da yeterli olabilmekte ; kişinin ihtiyacına bağlı olarak planlama değişmektedir.

Yazın Göz Çevresi de Yıpranıyor…
Yüzümüzün en hassas bölgelerinden olan göz çevresi genç ve güzel görünüm konusunda da belirleyici bir role sahip. Bu bölgede yüzümüzün doğal hareketleri ve mimiklerine çevresel faktörlerde eklenince diğer cilt bölgelerine göre daha hızlı yaşlanma gerçekleşiyor.  Göz altı torbaları ve morlukları, göz kapağı sarkmaları ve kaz ayağı kırışıklıkları gibi çok sık karşılaşılan göz çevresi sorunları için artık yeni bir çözüm var.
Cildimizi gençleştirmek, sağlığını korumak ve iyileştirmek konusunda uzun süredir başarıyla uygulanan DNA Işıltısı, sadece göz çevresi sorunlarına özel yeni bir formül ile karşımızda. DNA Işıltısı’nın göz çevresine özel geliştirilen yenilikçi ürünü Nucleofill Eyes, alerji riski olmadan göz çevresindeki cildin yapısını ve rengini düzenlerken kırışıklıkları düzeltiyor; bir yandan da sağlıklı ve aydınlık bir cilt oluşturma imkanı veriyor.
Göz çevresi için özel üretilen DNA ışıltısı ‘Nucleofill Eyes’ 15 günlük aralıklarla cilt ihtiyacı ve tipine bağlı olarak 2 ya da 4 seans uygulanıyor. Uygulamanın hemen sonrasında normal günlük yaşama devam edilebiliyor. Uygulama ilk etkisini yaklaşık 3 gün sonra göstermeye başlıyor ve seanslar tamamlandığında öncesi -sonrası fark net şekilde ortaya çıkıyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI