Ana SayfaGüzellikThe Body Shop yeni sezona hazır

The Body Shop yeni sezona hazır

The Body Shop 2011 Bahar sezonu için hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilmiş, moda odaklı makyaj ve aksesuar serisi hazırladı. Bu seri içindeki tüm ürünler kendi fırçalarını içeriyor, Yerel Adil Ticaret içeriklerine sahiptir ve beğenilen ambalajları uluslararası alanda tanınan London College of Fashion işbirliğiyle tasarlanmış.

7/24 gözalıcı bir hayatınız varsa, her an yanınızda olacak profesyonel makyaj ekibine ihtiyacınız da var demektir. Bunun için en yakın yardımcınız, entegre fırçasıyla çok kullanışlı ve her defasında mükemmel sonuçlar elde edeceğiniz “Brush With Fashion” serisi. The Body Shop ödül almış etik fırça teknolojisini tüm göz, dudak ve yüz ürünlerinde kullanıp uzman uygulamalar yapabileceğiniz, her an her yerde kullanabileceğiniz hale getirdi. Baharın modaya yön veren renklerini kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Görünüşünüzü Illuminating Face Base ve Lightening Touch ile yumuşatabilir; Tailored Cheek Tint (sıvı allık) ile yüzünüze aydınlık katabilir; sınırlı üretim far setiyle muhteşem göz makyajı uygulayabilir; Super Volume Mascara ile dikkat çeken kirpiklere sahip olabilir ve Hi-Shine Lip Treatment’tan tek fırça darbesiyle lezzetli dudaklara kavuşabilirsiniz. Ayrıca bu koleksiyona ait makyaj çantaları ve aksesuarlarla her zaman hazırlıklı olacaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI