Ana SayfaGüzellikThe Body Shop’un Carrot Serisi ile Cildinizin Sağlıklı Işıltısını Ortaya Çıkarın

The Body Shop’un Carrot Serisi ile Cildinizin Sağlıklı Işıltısını Ortaya Çıkarın

The Body Shop’un Carrot serisi ciltleri derinlemesine temizliyor, nemlendiriyor ve ışıltı veriyor! Yıkama jeli ve nemlendirici krem olmak üzere iki üründen oluşan seri, yiyecek israfını azaltmak için organik tarımla elde edilmiş bozuk şekilli havuçlarla hazırlanıyor. Antioksidan yönünden zengin ve kimyasallardan uzak yetişen havuçlar, yerel çiftliklerden alınıyor. Tamamı geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen ambalaja sahip Carrot serisi bu yönüyle de sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor.
 
Derinlemesine temizleyin
Carrot Enerji Verici Yüz Yıkama Jeli, cildi derinlemesine temizliyor, ferahlatıyor ve pürüzsüz bir his bırakıyor. Yüzde 93 doğal içerikle hazırlanan yüz yıkama jeli, ciltteki gözenekleri küçültüyor ve cildi kusursuzca temizliyor.
 
 
72 saat süren nem
Organik havuçlarla ve yüzde 97’si doğal içeriklerle üretilen Carrot Cilt Nemlendirici Krem, cildin ihtiyacı olan günlük nem ihtiyacını karşılıyor. 72 saat boyunca cildi nemli tutabilen krem sayesinde cilde ışıltı geliyor ve daha sağlıklı görünüyor.
  
Çevreye duyarlı üretim
Araştırmalara göre, gelişmiş ülkelerde topraktan alınan hasatın yüzde 40’ı sadece şekli alışılanın dışında olduğu, boyutu büyük ya da küçük olduğu için sofralara gelmeden çöpe gidiyor. The Body Shop’ın Carrot serisinde kullanılan organik havuçların önemi de bu noktada devreye giriyor. Organik tarımla üretilen havuçlar tohumunda yetiştirilmesine kadar hiçbir kimyasala maruz kalmadan büyütülüyor. Şekline bakılmadan sadece sağlıklı içeriği önemsenerek değerlendirilen havuçlar böylece tüm enerjilerini kullanılan cilde veriyor.

 
Cildi, sağlıklı ışıltısına geri kavuşturan Carrot serisi The Body Shop mağazalarında ve thebodyshop.com.tr’de.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI