Ana SayfaMücevherThe Longines 1832 Koleksiyonundan Kadınlara Özel Model

The Longines 1832 Koleksiyonundan Kadınlara Özel Model

Longines’in kuruluşunu sembolize eden 1832 yılı, zamanı ölçmenin yeni yeni önem kazanmaya başladığı ve saatlerin hala evlerde üretildiği zamanlardı; İsviçre’nin yüksek saatçiliğe dair en güzel hikayelerinden biri o zaman başlamıştı. The Longines 1832 koleksiyonu, işte bu önemli tarihi, markanın saat yapımındaki ustalığının ve benimsediği estetik kodların değerli bir varisi olarak vurguluyor. Tarihçesiyle gurur duyan Longines, yeni modellerle bu seriyi genişletiyor. 

The Longines 1832 artık kusursuz şıklıkta siyah mat kadranları da bünyesinde barındırıyor. Üç ibreli/tarih göstergeli modellerde (30 ve 40 mm kasa çapı alternatifiyle) sunulan bu koleksiyon, yıllık takvim (L897 kalibre) ve Ay fazı komplikasyonlu (L899 kalibre) modelleri de genişletiyor.


 
Transparan arka kasası sayesinde içindeki mekanizmaların mükemmeliyetçi işçiliğini gözler önüne seren bu yeni modellerin, siyah deri kayışları da, koleksiyonun rafine çizgisiyle dikkat çeken bir uyum yakalıyor.
 
Longines’in ilk defa bej bir sedef kadrana yer verdiği modeli de, The Longines 1832 koleksiyonu kapsamında sunulacak. Kadınlar için tasarlanmış bu modelin, özellikle pırlanta indeksleriyle edindiği elegan bir görünümü var. 30 mm kasa çapındaki saatin parlak bej deri kayışı, kadranın pastel rengini tamamlayıcı nitelikte.
 
The Longines 1832 koleksiyonunun siyah kadranlı ve ayrıca kadınlar için tasarlanmış söz konusu modelleri, hiç şüphesiz markanın saat yapımında uzun yıllardır sürdürdüğü gelenekleri devam ettiriyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI