Ana SayfaYaşamThe Marmara Bodrum misafirlerine plaj keyfi

The Marmara Bodrum misafirlerine plaj keyfi

Yaz sezonunun başlamasıyla Bodrum sahillerinde şehrin stresinden kurtulmak isteyenlerin tercihi olan The Marmara Bodrum Beach, The Marmara Bodrum misafirlerini onlara özel hizmetleriyle yaz boyu ağırlayacak. The Marmara Bodrum Beach misafirleri tesiste bulunan İtalyan restoranı Da Vittorio Ristorante’de İtalyan şefin menüsünün tadını da çıkarabilecekler. Otel misafirlerinin The Marmara Bodrum Beach ve Da Vittorio Ristorante kullanımlarında yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Otele 3 km. mesafede Torba mevkiinde bulunan plaja ulaşmak isteyenlerin The Marmara Bodrum’un ücretsiz shuttle servisini kullanmaları yeterli olacak.

1998’de açılan ve The Marmara Grubu’nun ilk konsept oteli olma özelliğini taşıyan The Marmara Bodrum, deneyimli kadrosu, kusursuz hizmet anlayışı ve farklı çizgisiyle kısa sürede oluşturduğu kendine has müşteri profiline her zaman daha iyiyi sunmak için çalışıyor…

Travel&Leisure dergisinin tüm dünyadaki okurlarının oylamalarıyla hazırlanan “Dünyanın En İyi 500 Oteli” listesine girmeye hak kazanan The Marmara Bodrum, şehrin doğal güzelliğine ve tarihi dokusuna işlenen bir nakış gibi göz alıcı. “Small Luxury Hotels”in Türkiye’deki ilk üyesi olan otel, ayrıca The American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ve turizm sektöründe dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen “5 Star Diamond Award”un da sahibi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI