Ana SayfaModaTiffany & Co. çanta koleksiyonu

Tiffany & Co. çanta koleksiyonu

İflas eden deri ürün ve çanta üreticisi Lambertson Truex firmasını satın alan Tiffany & Co.’nun, 17500 dolarlık timsah derisinden yapılmış “Manhattan” modeli de dahil olmak üzere; süet, yılan derisi ve doğal buzağı derisinden yapılma çantaları, Eylül ayında Amerika’nın en büyük 12 mağazasında satışa çıktı. Markanın CFO’su James Fernandez geçen aylarda bunun devamında yüksek kar sağlayan cüzdanlar ve deriden küçük aksesuarlar üretip satabileceklerini de açıklamıştı. 

Neiman Marcus Group Inc.’in eski yöneticisi ve Dallas’taki SageBerry Consulting LLC’nin satış danışmanı olan Steven Dennis; küçük deri ürünlerin, hediye için çok uygun olduğunu, ama marka deri ürünlerde tanınmadığı için çantalarının satışında problem olabileceğini belirtti. Sonuçta o miktarda bir parayı vermeyi düşünen müşterilerin Hermes gibi, çantalarıyla tanınmış bir markayı tercih edebileceklerini ekledi.

 

Diğer Aksesuarlar 

Kadınlar için gece ve gündüz el çantalarının, erkekler için de evrak çantaları ve çantaların bulunduğu koleksiyon, Tiffany’e bir sene önce katılan Richard Lambertson ve John Truex tarafından oluşturuldu. Nisan ayında, kadınlar için olan koleksiyonun fiyat aralığının 395 dolardan 16500 dolara kadar, erkekler için olan koleksiyonun fiyat aralığının 95 dolardan 1395 dolara kadar olacağı açıklanmıştı.

 

Haziran ayında ise Fernandez tarafından, aksesuarların içinde 100dolardan 120 dolara değişen fiyatlarıyla cüzdanlar, anahtarlıklar, kartlıklar ve bavul etiketliklerinin olacağı açıklandı. Bunların kar marjı yüksek, çok karlı ürünler olduğunu ve çanta koleksiyonuna destek vereceklerini belirtti. Ayrıca Fernandez, çanta koleksiyonunun baş ürün olduğunu ve hedef müşterilerine daha uyduğunu fakat deri aksesuarların dünyada daha çok mağazada satılabileceğini ve markaya çok büyük imkanlar sağlayacağını ekledi.

 

Koleksiyon 

Koleksiyonun, Truman Capote’nin Breakfast at Tiffany’s romanından esinlenerek çıkan modeli “Holly”nin fiyatı 595 dolar olarak belirlendi. Bu çantalar Tiffany mavisi, oniks, lal rengi ve kırmızı olmak üzere geniş bir renk yelpazesine sahip. Gece çantaları, genelde Tiffany’nin takılarından ilham alınarak tasarlanmış.

 Lambertson ve Truex’in tasarladığı bir başka model de "TRT", yani Tiffany reversible tote. Bu modelin bir yüzü süetken, diğeri metalik deri. Bu modelin fiyatı da 395 dolar ile 595 dolar aralığında değişiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI