Ana SayfaGüzellikTuruncu ruj nasıl kullanılır?

Turuncu ruj nasıl kullanılır?

Turuncu rujlar Prada, Twinkle by Wenlan ve Nanette Lepore‘un 2010 İlkbahar/Yaz defilelerinde başroldeydi. Ayrıca January Jones, Ciara, Sienna Miller gibi birçok ünlü; kimi mat kimi parlak turuncu rujlarıyla boy gösterdi.
M.A.C. Kozmetik Makyaj Uzmanı Romero Jennings‘e göre, "Kırmızı yerini hala korusa da, sanırım tasarımcılar ve yaratıcı beyinler, geçtiğimiz kışın sert etkili trendlerine, güneşin sıcaklığını katmak istediler. Böylece, her cilt renginde harika duran turuncu rujların doğuşuna tanık olduk."

Başka tonlarla birlikte kullanın

Turuncu rujların çok dikkat çekici olması kimilerini korkutsa da, kat kat kullunıldığında harika sonuçlar elde edilebilir. Bunun için Jennings’in önerisi şu şekilde: "Ben ten rengi bir duduk kaleminin üzerine çarpıcı tonda bir turuncu rujla renk verip, altın rengi bir parlatıcıyla etkiyi hafifletmeyi seviyorum."
Bir yaz akşamı tulumla ya da mini bir elbiseyle kullanacağınız turuncu rujunuzla nefes kesici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Böyle dikkat çekici bir renkle en iyi giden ikili ise bronz bir ten ve metalik göz farı. Hatta bu moda ilginizi çektiyse tırnaklarınızda da neon turuncu kullanmayı düşünebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI