Ana SayfaGüzellikUlaşılabilir lüks Attirance yakında Türkiye`de

Ulaşılabilir lüks Attirance yakında Türkiye`de

Fransız kültüründen ilham alan ATTIRANCE’ın geniş ürün gamında, cilt bakımından vücut bakımına, parfümlerden, spa, banyo ve duş ürünlerine kadar 400’den fazla ürün bulunuyor. Her yaştan kadın ve erkeğin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren ürünlerin yanı sıra bebek ve çocuklar için de özel ürünler sunan Attirance, hammadde temininden üretim süreçlerinde kadar kozmetik güvenliğini her aşamada sıkı denetim altında tutuyor.

Hal böyle olunca markayı Türkiye’ye getiren Zeynep Bayrak Serdengeçti ile Attirance hakkında ve daha fazlasını konuştuk. İşte satırbaşları…

Attirance’ın vizyonu

“Güzelliğin sadece tek bir yolu vardır: doğanın yolu”

Attirance, tamamen bu inanç ve vizyon doğrultusunda çalışıyor, yeni ürünler geliştiriyor ve tüketicilerle buluşturuyor. Özel bir hizmet sunarken, insani ilişkilere önem veriyor, insanları bilinçlendiriyor ve “ulaşılabilir” olmayı hedefliyor.

El Yapımı ve doğal ürünler – Doğanın en iyisi

Geçmiş değerleri ve şu anı birleştirerek, güzellik ve estetiğin basit işlevselliğin ötesinde algılanmasını sağlıyor.  Geleneksel güzellik reçetelerini, bitkisel malzemeleri kullanarak üretim yapıyor.

Ürünlerde en değerli bitkisel içerikler kullanılıyor. Bitkisel yağlar, zengin bitkisel katı yağlar (shea butter gibi), çiçek ekstreleri ve ferahlatıcı esansiyel yağlar bu doğal güzellik ve bakım ürünlerinin olmazsa olmazları.

Attirance’ın vazgeçilmezleri

Vücudu ve ruhu zenginleştiren yüksek kaliteli vücut ve cilt bakım ürünleri ağırlıklı bir ürün yelpazesine sahip.  80 çeşitten fazla çiçek ve meyve aromalı el yapımı sabunlar, banyonuzu eşsiz bir keyif mekanına dönüştürecek çeşit çeşit banyo sütleri, banyo tuzları ve banyo topları, esansiyel yağlar ve masaj yağları, parfümler, mumlar, duş ürünleri, peelingler öne çıkan ürünler.

Ama markanın vazgeçilmezleri vücut ve cilt nemlendiricileri.  O kadar çok çeşit ve formdalar ki… Vücut losyonu, vücut yoğurdu, vücut kremi, vücut yağlarının her birinin en az 7-8 çeşidi var… Mangolu, limonlu, shealı, lavantalı, güllü, kavunlu, ballı-bademli, naneli, hindistancevizli, üzümlü, kayısılı… Tam bir lezzet şöleni.  Olgun, yağlı, karma, hassas, kuru cilt tiplerine yönelik doğal aktif maddeler (bambu, bal-badem, arnica, elma) içeren gece ve gündüz nemlendirici cilt bakım kremleri bir o kadar vazgeçilmez.

“Ulaşılabilir lüks” kavramı ve fiyatlar

Attirance ürünleri,  kalitesi, ambalajı ve kullanım süresi dikkate alındığında, oldukça makul bir fiyat seviyesinde satışa sunuluyor.

Sabunlar: 12 TL

El ve ayak kremleri: 25 TL

Duş jelleri: 25 TL

Cilt bakım kremleri: 69-79 TL arası

Vücut nemlendiricileri: 20-54 TL arası

Cleopatra banyo sütü gibi son derece lüks bir ürün bile 28 TL’den satılacak.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI