Ana SayfaGüzellikVichy çatlak kremi

Vichy çatlak kremi

Vichy çatlak kremi var olan çatlak izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı mükemmel bir krem aynı zamanda cildi sıkılaştırıyor.

INTERVENTION VERGETURES

Çatlak izleri kolajen ve elastin liflerindeki zayıflık sonucu oluşur. Hayatın bazı dönemlerinde ortaya çıkabilirler: örneğin ergenlik, hamilelik veya kilo, boyut değişiklikleri. Bu cilt sorununa karşı etkin şekilde savaş açmak için Vichy Laboratuarları yoğun bir çatlak kremi geliştirdi. Silisyum, besleyici bitkisel yağlar ve hydroxyproline açısından zengin olan bu ürün çatlak izlerine karşı çift yönlü bir etki yapıyor. İyi nemlendirilen ve beslenen cilt elastikiyetini korurken, gerilmelere karşı daha dayanıklı olunmasını sağlıyor. Bu sayede çatlak izlerinin oluşumunun önlenmesinde önemli ölçüde yardımcı oluyor. Aynı zamanda da cildin sıkılaşmasına ve yeniden yapılanmasına yardım ederek çatlak izlerini gözle görünür bir şekilde azaltıyor.

Peki nasıl kullanılmalı?

Hergün kullanabilirsiniz. Söz konusu izlerin oluşumuna müsait bölgelere sürün: karın, göğüsler, uyluk bölgesine, kalçalar. Tamamen emilene kadar masaj yapın. Koruyucu etkisi için: hamilelikte 4. aydan itibaren kullanın. Varolan çizgiler için: 3 ay boyunca devamlı olarak kullanın. İyi sonuç için, düzenli kullanım (günde bir yada iki kez) gerekir. Vichy’nin çatlak kremi:  74 TL
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI