Ana SayfaYazarlarYENİ BİN YILIN KUTLAMASI!

YENİ BİN YILIN KUTLAMASI!







Normal
0




false
false
false

EN-US
JA
X-NONE





































































































































































 

Yeni bir yıl belki senin için beklediğin bir şekilde olmayacak. Umut ettiğin şeylerden artık olmuyor diye bir çoğuna üzüleceksin. Kendini başka yerlerde bulmaya çalışacaksın ve bu yine istediğin şekilde gerçekleşmeyecek. Belki yeni aşk için bu sefer "tamam oldu, buldum diyeceksin" ancak onun yine "O" olmadığını anlayarak hayal kırıklığı yaşayacaksın. Yeni bir işe başlayıp belki ondan da bir müddet sonra çok sıkılacaksın ya da işini birilerinin sana kastı olduğu düşüncesiyle kaybedeceksin. Belki yakınlarının ani gidişleri ile çok sarsılacaksın. Onları bir daha görememenin acısını kalbinde sessizce duyumsayacaksın. Belki çok hastalanacaksın ve de belki de…

 

İşte tüm bunlar olurken aslında hiç olmayan bir şey olduğunu fark ederek duracaksın. O an şimşekler çakacak bilincinde. Havada yürüyen ayaklarını hissedeceksin. Bu belki senin bugüne kadar dönüp bakmadığın bir yer olacak. Hep orada durmasına rağmen hiç dokunmadığın ve hep sana ait olanı göreceksin. Sana bir şeyler oluyor. Dönüşüyorsun. Üstatlığa kabul veriyorsun. Vaz geçmiyorsun. Herkes senden vaz geçtiğinde bile sen kendinden vaz geçmiyorsun. Sığındığın tek yerin yine sen olduğuna açılıyorsun. Evet, sen kendine geliyorsun. Burası başta sana soğuk gelecek. Sevmeyecek, iteleyecek ve de belki de en dibi boylacaksın. İşte! Burada eğer sadece durma cesaretini gösterirsen o an sadece gökyüzüne bakıp “ gökte çatlak yok, herşey yolunda, kendimi seçiyorum. “Ben Benim” çığlığını atacaksın. “Geçiyorum, buradan da , başım yukarıda, herşey olması gerektiği gibi. Sorumluluğumu alıyorum diyeceksin.” Sevilen olduğunu kendini sevince anlayacaksın. Sen çok sevilen olduğunu anladığında, yalnızlığın da olmadığını göreceksin. Gerçek sevgiliyi fark ettiğinde bunun içindeki dişilinden sana sessizce gelmek için tüm bu oyunları oynadığını bileceksin.

 

Evet. Sadece yeni bir yılı değil yeni bin yılı kutluyoruz. Üstat olma yolculuğunda sana ait olmayanları bırakmaya ve içindeki tanrısallığı açmaya hazır mısın? Oyunu bitirmeye razı mısın? Talepleri bir kenara bırakarak yaşamı ve kendini seçmeye ve kucaklamaya izin verecek misin? Dışarıda bir şey yok. Olan sadece olması gerekenlerden.. Peki sen,  tüm bunlardan özgürleşme seçimini yapacak mısın?

 

Şimdi..

 

YENİ BİN YILIN HEPİMİZİ SARMASINA NİYET EDİYORUM!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI