Ana SayfaYazarlarBu Yaz Erkek Modasının En Hit 5 parçası!

Bu Yaz Erkek Modasının En Hit 5 parçası!

Şapkasız Olmaz!

90’lar da Mazhar Alanson’un bir reklam filminde “şapkasız çıkmam abi” demesinin üzerinden yaklaşık yirmi küsür yıl geçti.  Mazhar Alanson’un bu cümlesi hala dün söylenmiş gibi akıllarda. Şapka tutkusu ise son dönemde erkeklerde yeniden gündemde. Biraz stilini konuşturmak biraz da şapkasız çıkmam abi diyenler için Goorin Bros şapkalar!
Türkiye’deki ünlü erkeklerin hatta kadınların vazgeçilmezi haline gelen bir şapka var ki yazın en olmazsa olmazı Goorin Bros! Goorin Bros denilince belki aklınızda bir şakpa modeli canlanmadı ama Murat Boz,  Murat Dalkılıç ve Emre Altuğ gibi ünlülerin hiç çıkarmadıkları hayvan figürlü şapkalar dediğim zaman eminim hepiniz hangi şapkalardan bahsettiğimi anlayacaksınız. Yurt dışında Goorin Bros’u tercih eden ünlüler arasında Justin Bieber, Gerrard Butler, Craig Brewer ve Carlos Santana gibi  isimler bulunuyor. Goorin kardeşler 1895’ten beri 4 nesildir şapka yapım sanatını günümüze kadar getirmiş, dilden dile dolaşan ünlerini pekiştirmişlerdir. Goorin Bros, şapkalarının toplumun özel bir kesimine hitap ettiğini savunuyor. Goorin’in hitap ettiği bu özel kesim, yaratıcı ve kendine has bireylerden oluşmaktadır ve ruhlarını temsil edecek bir şapkaya sahip olmak istemektedirler. Goorin şapkası takmak, bir söze gerek duymadan kendini anlatmak demektir. Sözsüz tarzım var diyorsanız Goorin Bros! Goorin Bros şapkaların çeşitlerine lidyana.com`dan ulaşabilirsiniz.
Gerard Butler 
Aynalı Camlar
Bulunduğunuz mekanda bir adım öne çıkaran ve ben buradayım diyen aynalı camların da en çok tercih edileni hiç kuşkusuz Westward Leaning. Bir celebrity bir gözlüğü takmaya görsün. Hollywood’ta günden güne yayılan ve popüler hale gelen bu güneş gözlüklerinin en çok tercih edileni tabii ki aynalı olanları. Westward Leaning’in ününün Hollywood’tan İstanbul’a gelmesi de çok uzun sürmedi aslında. Yine popüler isimler listesinde tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Justin Bieber’i görüyoruz. Ricky Martin ve Michael Polish de gözlüğü kullanan isimler arasında. E tabii bu gözlüğü kullanan isimler arasında kadınlar da yok değil. Selena Gomez, Olivia Palermo, Heidi Klum, Rita Ora bu isimlerden bir kaçı.
Ricky Martin
Desenli Kısa Şort Mayolar
Şort mayoların biraz daralıp biraz da kısalması alışık olmadığımız bir tarz olsa da özellikle tropikal desenli kısa şort mayolara bu sene plajlarda bolca rastlayacağız. Dünya kupasının Brezilya’da olması sebebiyle gözler Brezilya’ya çevrildi. Doğal olarak modada desenleri de etkileyen bu tropik akımı kısa şort mayolarınıza taşıyın.
Espadril
Renk renk espadriller bu yaz dolabınızdaki en rahat parçanız olacak. Toprak renklerini iş hayatınızda da tercih edebileceğiniz türden. Ama yaz gelince toprak renginden çok biraz canlı renklere gözümüz kaymıyor değil. 2014 yazının en cool ve dikkat çekeni espadrilleri alışveriş listenize eklemeyi unutmayın! E ne de olsa dost başa düşman ayağa bakarmış.
Sırt Çantası
90’lar dan günümüze 2014 yılına dönüş yapan en cool çanta şüphesiz ki bel çantasından sonra sırt çantası. Bel çantası da nerden çıktı demeyin çok yakında hayatımıza girecek benden söylemesi ama bu yaz için hem hayatınızı kolaylaştıran hem de elinizde dolaştırdığınız kartvizitlik, cüzdan, anahtar gibi nereye koyacağınızı bilemediğiniz her şeyi toparlayan elinizi hafifleten sırt çantalarına hemen hemen her markadan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bez sırt çantasından, deri sırt çantasına kadar farklı model ve fiyat seçeneklerinden birisi mutlaka size göredir!
Niyazi Erdoğan – Sırt Çantası

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI