Ana SayfaGüzellikYazın fondöten kullanmanın incelikleri

Yazın fondöten kullanmanın incelikleri

Son dönem makyaj uygulamalarında fırçalardan sıkça yardım alır olduk. Fondöten kullanmaya yaz mevsiminde de devam edenlerdenseniz; yine fondöten fırçaları en büyük yardımcınız olacak. Fırça kullanmayı tavsiye eden Guerlain Eğitim Müdürü Seval Eşer fondöten kullananlar için bazı önerilerde bulundu.

Yazın yağ içeriği düşük, gözenekleri tıkamayan, hafif yapıda fondötenler kullanılmalı ve fırça ile uygulanmasına dikkat edilmeli. Fırça fondötenin daha iyi yayılıp daha güzel görünmesini sağlar. Cildiniz daha aydın ve doğal görünür. Cildinize daha nemli bir görüntü vermek için ellerinizi suyun altına tutun ve yüzünüzü okşar vaziyette hafif hafif avuç içleri ile cildinize baskı uygulayın. Aynı işlemi yüzden boyuna kadar yaparsanız hem fondötenin daha doğal görünmesini sağlarsınız hem de yüz ile boyun arasında fondöteniz iz bırakmadan yayılmış olur.
Seval Eşer’e fondöteni adım adım nasıl kullanmamız gerektiğini soruyorum. Eşer şöyle cevap veriyor:
“Öncesinde T bölgesinden başlamak gerekiyor.(Alın + Burun). Dışa doğru hareketlerle uygulamak gerekiyor. Saç diplerine kadar yaymaya dikkat etmelisiniz. Burun altını & burun kanatlarını unutmamak gerek. Elmacık kemiklerine ve dışa doğru hareketlerle uygulamak doğrusu. Son olarak da bu işlemi çene, boyun ve kulaklarla tamamlayabilirsiniz.”
Seval Eşer’e fondöten uygulamasıyla ilgili bir ipucu verip veremeyeceğini soruyorum. Bakın Eşer ne diyor?
İhtiyaç olduğunda fondöten sadece belli bölgelere uygulanabilir. Taze bir görünüm için su bazlı fondöteni alın ve yanaklara uygulayınız. Eğer fırça değil de sünger kullanıyorsanız süngeri hafif ıslatarak ve fondötenden azar azar alarak cilde uygulamakta fayda var.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI