Ana SayfaYaşamYeni yıla 360 İstanbul`da girin!

Yeni yıla 360 İstanbul`da girin!

Geriye sayım bitip de yeni bir yıla merhaba dediğinizde 360istanbul ayaklarınızın altına en güzel İstanbul manzarasını seriyor. Yanına da muhteşem menüsünü ve benzersiz eğlence anlayışını ekliyor, yılın en özel partisine ev sahipliği yapıyor.

1 Ocak gecesi eğlence sürüyor!

Her şey bir yana yılbaşı gecesini evinizde mi geçireceksiniz? Hiç üzülmeyin… 360istanbul, size aynı eğlenceyi 1 Ocak gecesi de sunuyor. 1 Ocak gecesi 360istanbul’a gelen misafirler bir önceki gecenin tüm eğlencesi ile yeni yılı tekrar karşılıyor. Eğer yılı 31 Aralık’ta ilk saatlere şahitlik ederek karşılayacağız diyenlerdenseniz 360istanbul’da çok özel bir yılbaşı yemeği ve partisi sizleri bekliyor.

Tercihiniz şık bir yılbaşı yemeğini sevdikleriniz ile paylaşmak ve ardından eğlenceye dahil olmak ise 360istanbul sizin için doğru adres…2010’u, 360istanbul’da sevdiklerinizle özel olarak hazırlanmış bir menü ve muhteşem eğlenceler ile uğurlayabilirsiniz. Hem lezzeti hem sunumuyla sizi baştan çıkartacak özel bir yemeğin ardından barda partiye devam edeceksiniz. Ancak acele edin, çünkü bu özel yılbaşı yemeği için sınırlı sayıda rezervasyon olacak.

Eğer sadece eğlence peşindeyseniz ve yeni yıla dopdolu bir merhaba demek isterseniz yine tavsiyemiz 360istanbul. Barda yerinizi ayırtarak sizin için özel hazırlanacak 360 kokteyllerin ve küçük tatların keyfini çıkartacak, sürprizlerle eğlenceye doyamayacaksınız. Birbirinden güzel müziklerle dans edip, özel şovlarla eğlencenin keyfini sürerek yeni yıla hak ettiği coşkuyla karşılayacaksınız.

360istanbul’un İngiliz DJ’i DJ FILTH ile yılbaşı için özel hazırlanan müziklerle coşacaksınız. Kadife sesli Amerikalı ünlü solist Terri B ile büyülenecek ve müziğin ritmini yakalayacaksınız. Nefes kesen dansçıların muhteşem performansları ise gecenize bambaşka bir heyecan katacak.

Hem muhteşem manzarası hem özel menü ve programı hem de sürprizleri ile 2010 yılbaşını 360 İstanbul sizin için unutulmaz yapmaya hazır. Siz de bu eğlencede yer alın, yeni yıla güzel başlayın…

Kişi başı ücret istenen konsepte bağlı olarak 200 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI