Ana SayfaGüzellikTikTok Trendi: Saçlara Hyaluronik Asit!

TikTok Trendi: Saçlara Hyaluronik Asit!

Hyaluronik asit, günümüzün güzellik sözlüğünde yer alan bir cilt bakım bileşenidir. Çoğu kişi, nemi cildin yüzeyinde – ve bazı durumlarda epidermisinin daha derinlerinde – tutma kabiliyetiyle bilir. Bir hyaluronik asit parçacığı ağırlığının bin katına kadar su tutabilir. Hidrasyon söz konusu olduğunda, bu bileşen cilt bakımında ağır toplardan biridir. Fakat aynı prensip, saç bakımı söz konusu olduğunda da geçerli midir?

@katilynroundtree

Saw a TikTok that said hair oil doesn’t moisturize your hair, only water can. So I tried Hyaluronic Acid! 🤯 #hyaluronicacid #hair #hairhack #dryhair

♬ Good as Hell – Lizzo

Saçınıza hyaluronik asit serumu uygulamak gerçekten işe yarıyor mu?
TikTok’un şanlı yanlarından biri, hem dermatologların hem de uzmanların uzman görüşlerini kitleler için erişilebilir kılmış olmasıdır.

@dermdoctor

#duet with @katilynroundtree Hyaluronic hair hack?! #dermdoctor #dermatologist #learnontiktok #tiktokpartner #haircare #hyaluronicacid

♬ Good as Hell – Lizzo

Dr Shah ikna edici bir konuşma yapsa da yine de @dermdoctor’un bahsetmediği bir şey, hyaluronik asidi nemli, ıslak saça veya nemlendirme sağlayan diğer bileşenlerin yanına uygulamanız gerektiğidir. Gerçek bir fayda sağlamak için hyaluronik asidin ya saçın rutubetinden ya da saçın yanında kullanacağınız diğer nemlendirici bileşenlerden nemi çekebilmesi gerekir. İşte TikTok’taki dermatoloji jürisinin geri kalanının söyleyecekleri:

@skinbydrazi

#duet with @katilynroundtree fact or Cap? #hair #hairtips #learnontiktok #tiktokpartner #skinbydrazi

♬ Good as Hell – Lizzo

@dr.ljmaxfield

#duet with @katilynroundtree another good use for HA #hyaluronicacid #hairhack #dryhair #hair

♬ Good as Hell – Lizzo

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI