Ana SayfaGüzellikYSL Rouge Pure Couture

YSL Rouge Pure Couture

Kırmızının titreşimleri Yves Saint Laurent’de kendini bulan kadınların yeni yılda dudaklarını süslüyor. Yves Saint Laurent kırmızı, hayatı tüm yönleriyle yaşamayı temsil ediyor. Kırmızı iz, aşk, şiddet, öfke, tehlike, çocukluk oluyor.

YSL Rouge Pure Couture güçlü renklerden, daha açıklarına ve en açığına kadar, sofistike görünümden, seksi görünüme hatta en doğala kadar her kadının arzusuna hitap edebilecek 22 değişik renkte.
Rouge Pure Couture, dudaklarda saflığı ve doğallığı arayanlar için “Coloreveal Teknolojisi” ile geliştirilmiş. Mikro kristal ve sentetik esterlerden oluşan çok saf ve yeni bir sentetik balmumu bazıyla üretilmiş. Bu sentetik balmumu bazı, renklerin en doğal halleriyle kendini göstermesini sağlıyor. Daha çok pigmentle daha yoğun renkler elde ediliyor ve dudaklar daha parlak ve canlı gözüküyor.
Mükemmel renkte dudaklar, nemlendirici, anti oksidan kokteyli ve spf 15 ile geliştirilmiş dokusuyla sağlıkla ışıldıyor. Sonuçta Uvb ışınlarına (SPF 15) karşı koruyor, dudaklarınızda hafif ve kaygan bir iz bırakıyor ve saten görünümünde uzun süre kalıcılık sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI