Ana SayfaGüzellikArtistry Intensive Skincare

Artistry Intensive Skincare

Intensive Skincare, dünyanın en prestijli cilt bakımı ve kozmetik markaları arasında yer alan ARTISTRY’nin yeni cilt bakım serisi. Her biri yaşlanmanın gözle görülür izlerinden birini hedef alan, profesyonel bakım kürleriyle eşdeğer faydalar sunan Intensive Skincare Serisi evde kullanıma yönelik özel formülleriyle de fark yaratıyor.

Yenileyici Peeling, ARTISTRY Intensive Skincare serisinin ilk ürünü. ARTISTRY Intensive Skincare Yenileyici Peeling, ciltteki pürüzlerle ve kurulukla mücadele için profesyonel bir kimyasal peeling işlemiyle kıyaslanabilecek nitelikte faydalar sunuyor. Ürünün içeriğindeki doğal mantar enzimi sadece cildin yüzeyine etki eden özel ve düşük bir pH derecesine sahiptir ve cildin katmanlarına nüfuz etmeye başladığında, cildinizin doğal pH ortamına uyum sağlıyor. Ciltteki taze ve canlı hücreleri soymadığı için ciltte tahrişe de neden olmuyor.
8 dakikalık tek bir uygulama sonrasında bile cildin daha yumuşak, daha ışıltılı, daha pürüzsüz ve daha dokunulası hissedilmesini sağlayan Intensive Skincare Yenileyici Peeling, 6 hafta boyunca haftada 2 kez düzenli kullanıldığında ince çizgilerde rahatlama ve yaşlılık lekelerinde azalma görülüyor.
ARTISTRY cilt bakım ürünleriyle uyumu ve bu ürünlerin faydalarını arttırıcı özelliğe sahip Intensive Skincare serisi, ilk ürünü Yenileyici Peeling’in ardından yepyeni ürünlerle gelişmeye devam edecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI