Ana SayfaModaZamansız ve Lüks Ev Stili Sunan House of Silk

Zamansız ve Lüks Ev Stili Sunan House of Silk

Bu dönemde evimizde nelerin bizi mutlu ettiğini, nelerin eksik olduğunu farkettik, bize huzur veren köşeler yaratmaya ve aynaya baktığımızda kendimizi iyi hissetmeye çalıştık. Böylece hem ev için hem de evde giymek için aldığımız her parça daha da anlam kazandı. Güzellik ve huzur aslında erişimi en kolay yerde bizi bekliyor; bedenimizde, ruhumuzda… Bu yüzden kendimizi iyi hissetmek istediğimiz her an harekete geçmeye hazırız ve işe kendimizden başlamalıyız!  

 

Bu noktadan yola çıkarak özgüveni yüksek, güçlü ve çalışan kadınlardan ilham alan House of Silk, 2018 yılında Kreatif Direktör Nilay Kum tarafından İstanbul’da kuruldu. ‘Lüks Ev Stili’ felsefesiyle, kadına sahip olduğu güzelliğin ve ışığın önce kişinin kendisinden ve en özel alanı olan evinden çıktığını farketmesini amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda marka, uzun yıllar kullanılabilecek şık ve kaliteli tasarımlarıyla ev stilinize kendine özgü bir dokunuş getiriyor. Ev giyim, iç giyim alışkanlıklarınızı değiştirerek aynı zamanda bu parçaların her birinin dışarıda da giyilebileceğini göstermek isteyen House of Silk’in mottosu ‘zamansız lüks’.

 

Markanın imza parçalarına dönüşen, her sezon beğenilen ve üretimine devam edilen parçaların yanı sıra geçtiğimiz ay yeni bir koleksiyon satışa sunuldu; ‘Crystal Love. Göz kamaştırıcı olduğu kadar yüksek titreşimleriyle her kişinin ve ortamın enerjisini yükselten kristallerden ilhamını alan bu yeni koleksiyonda dantel detaylar öne çıkarak göz dolduruyor. Pijama, gecelik, sabahlık, iç çamaşırı gibi ürünlere ek olarak ev aksesuarları ve gelin temalı ürünlerin geniş bir renk ve desen seçkisiyle sunulduğu koleksiyonda yine ipek başrolde! Kristallerin güçlü, berrak ve sakin enerjisinin renk ve formlara yansıtıldığı

‘Crystal Lovekoleksiyonu hepimiz için huzurun, şıklığın ve yüksek enerjinin anahtarı niteliğinde! İpek ve benzeri lüks kumaş seçkisiyle sunulan uzun yıllar kullanılabilecek, rahat, şık ve kaliteli parçaları keşfetmeye başlayın!

 

Markanın ‘House of Silk Maison’ olarak satışa sunduğu bir ev tekstil koleksiyonu da mevcut. Her sezon yeni tasarımların eklendiği bu koleksiyonla ve diğer tüm House of Silk tasarımlarıyla marka evinizin tüm tekstil ihtiyacını karşılayabilen bir marka olmayı hedefliyor! İpek yastık kılıfları, nevresim takımları, ipek-keten throw’lar, kişiye özel işlemeli bornoz ve havlu setleri gibi geniş bir ürün seçkisi sunulan ‘House of Silk Maison’la evinizin yaşam alanlarına kendine özgü bir dokunuş getiriyor.

 

Pandemi sebebiyle evlerimizde daha fazla zaman geçirdiğimiz bugünleri, yaşama dair motivasyonumuzu kaybetmeden, empati yeteneğimizi geliştirerek, doğaya ve insana duyduğumuz saygıyı artırarak geride bırakmayı diliyoruz. Bu süreçte günlük hayatta stil sahibi olan kadınların zevkli seçimlerini House of Silk tasarımlarıyla ev stillerine de yansıtmaları, kendilerini her an güçlü, güzel ve özgüvenli hissetmeleri markanın en büyük arzusu!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI