Ana SayfaGündemZendaya Instagram’da Yeni Bal Köpüğü Saçlarını Paylaştı

Zendaya Instagram’da Yeni Bal Köpüğü Saçlarını Paylaştı

Güzel yıldız 28 Şubat’ta Instagram story’sinde çok kısa bir video çekerek gün batımının önündeymiş gibi görünmesini sağlayan renklerdeki yeni saçlarını paylaştı.  Diplerde daha koyu bir renk tercih etmiş olsa da bir önceki saçına kıyasla çok açık bir renge geçen Zendaya hayranlarını şaşırttı.


 
Zendaya genelde koyu saçı tercih edip arada da saçlarını kızıl kullansa da aslında daha önce sarışın da olmuştu. Oyuncu, 2017 İngiliz Moda Ödülleri’nde platin saçlarıyla boy göstermişti. Daha sonrasında da 2019 yılında Met Gala’ya Külkedisi kombinin bir parçası olarak sarı saçlarla katılmıştı.
 
Bu son değişiklik, oyuncunun Aralık 2021’de saçını “bir değişiklik için” bakıra boyamasından sonra geldi. Parlak stilini sergilemesinin yanı sıra, erkek arkadaşı Tom Holland’ın yeni aksiyon filmi Uncharted’ı izlemek için günü sinemada geçirdi.
 
Yoğun iş programlarına rağmen, Zendaya ve Holland, bir New York Rangers maçına uyumlu hokey formaları giyerek ve Roma’da sadece eğlenceli bir sürpriz için birlikte yemek yiyerek bir araya geldiler. Birbirlerini görmek için bu kadar uğraşmaları sosyal medyada gündem oldu.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI