Ana SayfaGündemZoe Kravitz Will Smith Olayıyla İlgili Yaptığı Açıklamasıyla Tepki Topladı

Zoe Kravitz Will Smith Olayıyla İlgili Yaptığı Açıklamasıyla Tepki Topladı

27 Mart’taki Oscar ödül töreninden sonra gerilim hala oldukça yüksek. Görüşler giderek daha da fazla bölünmekte ve olayın içine her gün başka yeni ünlü isimler katılmakta. Will Smith’in sahnede Chris Rock’ı tokatlaması üzerine yorum yapan son ünlülerden biri ise Batman yıldızı Zoe Kravitz. Oscar’da giydiği pembe elbisesini paylaştığı Instagram gönderisinin altına “Görünüşe göre artık sahnesinde insanlara saldırabildiğimiz ödül töreninde giydiğim elbisem.” yazan Zoe Kravitz, Twitter kullanıcıları tarafından bir süredir büyük ölçüde destek görüyorken birden tepki topladı.
 
Neredeyse anında bu açıklamaya yanıtlar yağmaya başladı. Bazıları Kravitz’i Siyahi kültürle ilişkilendirilmek istememekle suçladı. 2015 yılında verdiği bir röportajı arşivden çıkaran Twitter kullanıcıları, Zoe Kravitz’in “Beyaz kültürle özdeşleştim ve uyum sağlamak istedim.” açıklamasını tekrar hatırlattı.


 
Bazı hesaplar tepkilerini daha yumuşak bir dille getirip “Keşke sadece oturup yemeğini yeseydi ve sessiz kalsaydı.” dedi. Kravitz’in açıklamasında eksiklikten kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünenler çok üstüne gitmek istemeseler de ünlü oyuncunun tarafında olamadılar.
 
Daha ciddi bir eleştiride, bazı insanlar Kravitz’in o zamanlar 14 yaşındaki Jaden Smith hakkındaki yorumlarını ortaya çıkardı.  Oyuncuyu “ikiyüzlü” olarak nitelendiren Twitter kullanıcıları, onu uygunsuz ve ürkütücü olmakla suçladı. 2013’te After Earth’te başrol oyuncusu olarak V Magazine’e verdiği röportajda, Zoe Kravitz’in Will Smith hakkında “Ona çok yakışıklı olduğunu ve büyüdüğünde takılabileceğimizi söyledim.” dediği hatırlatıldı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI