Ana SayfaYaşamZorlu PSM’de Bu Hafta Neler Yer Alıyor?

Zorlu PSM’de Bu Hafta Neler Yer Alıyor?

COMPAÑÍA NACİONAL DE DANZA DE ESPAÑA – CARMEN // 24 – 25 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

 

İspanya’nın önde gelen çağdaş dans topluğu Compañía Nacional de Danza de España’nın Johan Inger imzalı, Benois de la Danse ödüllü Carmen dans gösterisi 24-25 Eylül tarihlerinde ilk kez Türkiye’de Zorlu PSM sahnesinde olacak. Dünyaca ünlü koreograf Johan Inger’in genç bir izleyicinin gözünden dünyanın en popüler operası Carmen’i yenilikçi bakış açısıyla yorumladığı gösteri, benzersiz bir seyir deneyimi sunuyor. Bizet’in ikonik eseri Carmen’in bu yeni uyarlamasının kavramsal temelini, güçlü bir görselliğin yanı sıra net form ve figürlerin yer aldığı sade ve açık bir sahne oluşturuyor. Kurulduğu 1979 yılından bu yana, İspanya’yı uluslararası dans dünyasında temsil eden Compañía Nacional de Danza de España, yıllar içinde İspanyol kültürel ve folklorik köklerine dayanan kendine özgü kimliğini korurken, klasik bale ilkelerinden vazgeçmeden daha çağdaş bir tarza doğru evirilerek dans dünyası içinde dikkat çekici bir yer edindi. Dans dünyasının yıldız isimlerinden Joaquín De Luz’ün sanat yönetmenliğinde, Compañía Nacional de Danza de España dansçılarının göz alıcı performansı, Curt Allen Wilmer tarafından tasarlanan set ve İspanyol moda tasarımcısı David Delfín’in zarif kostümleri ile zamansız bir anlatının da temellerini atıyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Carmen: 20.30

 

Bilet fiyatları;

1. Kategori Price: 660,00 TL

2. Kategori Price: 495,00 TL

3. Kategori Price: 385,00 TL

4. Kategori Price: 330,00 TL

 

 

ERCÜMENT ORKUT SOLO // 24 EYLÜL CUMA // touché // 21.00

 

Terell Stafford’dan China Moses’a, Ferit Odman’dan Kenan Doğulu’ya, Angelika Niescier’den Gilad Atzmon’a, farklı türlerde birçok usta isme sahnede ve stüdyoda eşlik etmiş, Türkiye’nin önde gelen piyanistlerinden Ercüment Orkut solu perfromansı ile 24 Eylül Cuma akşamı touché’de dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılışı: 19.30

Ercüment Orkut Solo: 21.00

 

Bilet fiyatları;

Genel Giriş Fiyat: 88,00 TL

 

ELEKTRO HAFIZ // 24 EYLÜL CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

 

İstanbul’da doğup büyüyen ve yakın zamanda Almanya’nın Köln kentine taşınan Elektro Hafız, kontrastlarla oynamayı ve oradan yeni kompozisyonlar yaratmayı seviyor. eserlerinin çoğunda kendi seçtiği enstrüman olan elektro saz ve elektro gitar’a yansıyan İstanbul köklerinden büyük ölçüde etkilenen sanatçı ilk solo albümü ile Avrupa Müzik listelerinin yeni gelen listesinde başarılı bir şekilde popüler hale gelerek dikkat çekmeyi başardı. Açık ve deneysel yaklaşımını sağlıklı bir mizah dozu ile tamamlayan büyüleyici ve bir o kadar da kışkırtıcı tarzı ile Elektro Hafız 24 Eylül Cuma akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 20.00

Elektro Hafız: 21.00

 

Bilet fiyatları;

Genel Satış Fiyat: 77,00 TL

 

 

HAKAN BAŞAR TRIO // 25 EYLÜL CUMARTESİ // touché // 21.00

 

2004 doğumlu olup 8 yaşında piyanoya başlayan ve ilk konserini 10 yaşında veren Hakan Başar Trio ekibiyle 25 Eylül Cumartesi akşamı touché’de müzikseverlerle buluşacak. Piyanoda Hakan Başar, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ferit Odman’ın yerini alacağı bu büyüleyici akşama tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılışı: 19.30

Hakan Başar Trio: 21.00

 

Bilet fiyatları;

Genel Giriş Fiyat: 88,00 TL

 

HOUSEKEEPERS WORKSHOP & SHOWCASE // 25 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 12.00

 

İstanbul’un birden fazla alanda faaliyet gösteren ilk house müzik topluluğu Housekeeper, 2011 yılından bu yana dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yaptığı partiler düzenliyor, podcast serileri yayınlıyor, radyo programı hazırlıyor ve sanatçılarla sergiler düzenlemeye devam ediyor.   Housekeeper Podcast Contest kapsamındaki ilk workshop ve Housekeeper Showcase kapsamında DJ İlker Aksungar ve Enes Ayata’nın gerçekleştireceği performansı kaçırmamak için 25 Eylül’de Vestel Amfi’deki yerinizi ayırmayı şimdiden unutmayın.

 

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. Kayıt linkine https://www.zorlupsm.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 27 EYLÜL PAZARTESİ // %100 STUDIO & PSM ONLINE // 20.30

 

Youtube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her Pazartesi hem fiziksel olarak %100 Studio’da hem de evinizin konforunda PSM Online üzerinden sevenleriyle buluşmayı sürdürüyor.

 

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Genel Satış – Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL 

Online Program Bileti Fiyat: 27,50 TL

 

%100 MUSIC PRESENTS AFTERWORK PARTY: EMİRAN// 27 EYLÜL PAZARTESİ // VESTEL AMFİ // 20.00

 

İş çıkışlarında PSM’nin en sevilen yerlerinden Vestel Amfi’de buluşuyoruz! Zorlu PSM’nin popüler serisi “%100 Music presents After Work Party”, bu yıl da iş çıkışlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. House, nu-caz, etnik ve dünya müziği türlerinin kültürel etkilerinden ilham alan İstanbullu elektronik müzik yapımcısı ve multi-enstrümantalist Emiran setin başına geçerek bizi efsane şarkılara doyurmaya hazırlanıyor. Herkesin ücretsiz katılabileceği partide müzik, bolca dans ve barbekü Vestel Amfi’de yerini alacak. 

 

Kapı Açılış: 17.00

%100 Music Presents Afterwork Party: Emiran 20.00

 

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. Kayıt linkine https://www.zorlupsm.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

KALP // 27 – 28 EYLÜL // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

 

Çok severken kaybedenlerin oyunu olarak Craft Tiyatro’nun sevilen oyunu “Kalp” 80’li yıllarda sadece eşcinsellerde görüldüğü iddia edilen bir salgının yarattığı korkuyu, dayanışmayı ve ötekileştirmeyi anlatıyor. Herkes tarafından heteroseksüellerde de görüldüğü bilinirken korkunun büyümemesi için karantina benzeri hayata sürüklenen, baskı gören ve yalnızlığa itilen Ned, Emma ve Bruce’un hikayesine tanık olmak için 27 ve 28 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde yerinizi almayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 20.00

Kalp: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 137,50 TL

2. Kategori Fiyat: 110,00 TL

3. Kategori Fiyat: 82,50 TL

 

AMADEUS // 27 – 28 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

 

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS”, başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu, 14 kişilik koro ve 11 kişilik canlı orkestradan oluşan 45 kişilik dev ekibi ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle 27 ve 28 Eylül’de Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Amadeus: 20.30

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori – 275.00 TL

2. Kategori – 195.00 TL

3. Kategori – 155.00 TL

4. Kategori – 125.00 TL

5. Kategori – 95.00 TL

 

VESTEL PSM RADYO PRESENTS: KAAN SEZYUM // 28 EYLÜL SALI // VESTEL AMFİ // 20.00

 

Yayın akışına eklediği sürpriz isimler ve yeni programlarla farklı bir deneyim sunan Vestel PSM Radyo’nun da sevilen programcılarından Kaan Sezyum Vestel PSM Radyo Presents kapsamında Vestel Amfi’de en güzel parçalarla sizi bekliyor. 

 

Kapı Açılış: 17.00

Vestel PSM Radyo Presents: Kaan Sezyum: 20.00

 

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. Kayıt linkine https://www.zorlupsm.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

TURGUT ALP BEKOĞLU BAND // 29 EYLÜL ÇARŞAMBA // touché // 21.00

 

Müzik otoritelerince Türkiye’nin en önemli davulcularından biri olarak gösterilen Turgut Alp Bekoğlu aralarında 1995 ABD Houston International Festival, 1998 Norh Sea Jazz Festival gibi Dünya’nın en önemli Festivallerinin de bulunduğu konserlere Telvin Trio grubu adına aldığı davetler üzerine katıldı ve zaman zaman Kültür Bakanlığı görevlisi olarak Türkiye’yi temsil etti. Gloria Gaynor, Marcus Miller, Geoge Benson, Joe Lovano, Erik Truffaz, Sezen Aksu gibi dev isimlerin de aralarında bulunduğu isimlerle, yurtiçi ve dışında aynı sahneyi paylaşma ve stüdyo çalışmaları imkanı bulan Bekoğlu günümüzde kişisel çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.   Piyano – keyboardda Can Cankaya, saksafonda Engin Recepoğulları, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Turgut Alp Bekoğlu’nun yer alacağı Turgut Alp Bekoğlu Band’in çok özel performansına tanık olmak için 29 Eylül akşamı touché’deki yerini ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılışı: 19.30

Turgut Alp Bekoğlu Band: 21.00

 

Bilet fiyatları;

Genel Giriş Fiyat: 88,00 TL

 

 

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMLERİ: CAPTAIN FANTASTIC // 30 EYLÜL PERŞEMBE  // VESTEL AMFİ // 20.00

 

Ben (Viggo Mortensen) ve Leslie (Trin Miller), çocuklarını alışageldik medeniyet kalıplarının dışında, konvansiyonel eğitim formlarından farklı ve toplumsal normlardan uzakta, Pasifik Kuzeybatısı’nda satın aldıkları bir arazide yetiştirirler. Ancak Leslie’nin ölümüyle bu cennet düzeni bozulur. Ben, şehre götürmeye mecbur kaldığı çocuklarının, bu yeni yaşam biçiminin içinde kaybolmamaları için uğraşırken bir yandan da onları, annelerinin olmadığı bir hayata hazırlamaya çalışır. Leslie’nin ailesinin baskıları ve çocuklarının arkasından dolaplar çevirdiklerine inanmaya başlamasıyla Ben, yepyeni bir babalık sınavıyla karşı karşıya kalır ve kendi yöntemlerini sorgulamaya başlar. Captain Fantastic’i Başka Sinema Film Gösterimleri kapsamında açıkhava sineması konforunda izlemek için Vestel Amfi’deki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 17.00

Başka Sinema Film Gösterimi: Captain Fantastic: 20.00

 

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. Kayıt linkine https://www.zorlupsm.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

ROLANDO VİLLAZÓN & FATMA SAİD, GEDİK FİLARMONİ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE // 30 EYLÜL PERŞEMBE // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Olağanüstü sesiyle çağımızın en muhteşem tenorlarından Rolando Villazón ve neslinin en heyecan verici genç sopranolarından Fatma Said, unutulmayacak bir klasik müzik ziyafetiyle ilk kez Türkiye’de Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dünyanın en prestijli opera evleri ve orkestralarıyla gerçekleştirdiği benzersiz ve etkileyici performansları sayesinde, müzik dünyasının en sevilen yıldızlarından biri olan Rolando Villazó,  günümüzün önde gelen tenorlarından biri olarak biliniyor. Milano’daki prestijli Accademia del Teatro alla Scala’dan mezun olmasının ardından, burada sahneye çıkan ilk Mısırlı olarak da adını şimdiden tarihe yazdıran Fatma Said, müzisyen kimliğinin yanı sıra ülkesi Mısır’ın kültür elçisi olarak da tanınıyor. Tutku dolu yorumlarıyla opera dünyasının “süper starı” olarak adlandırılan Rolando Villazón ve zarafeti, sahne duruşu, genç yaşına karşın usta yorumuyla dikkat çeken Fatma Said’e, Cemi’i Can Deliorman şefliğinde Gedik Filarmoni Orkestrası’nın eşlik edeceği konser, 30 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek.

 

Kapı Açılış: 20.00

Rolando Villazón ve Fatma Said: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori Fiyat: 660,00 TL – Öğrenci 570,00 TL

2. Kategori Fiyat: 495,00 TL – Öğrenci 427,50 TL

3. Kategori Fiyat: 385,00 TL – Öğrenci 332,50 TL

4. Kategori Fiyat: 330,00 TL – Öğrenci 285,00 TL

5. Kategori Fiyat: 220,00 TL – Öğrenci 190,00 TL

6. Kategori Fiyat: 165,00 TL

 

SÓNAR ISTANBUL // 02 – 03 EKİM

 

Bu sene Zorlu PSM tarafından 5. kez düzenlenecek olan Sónar İstanbul, iki güne yayılan müzik programıyla her biri kendi türünde başarıya ulaşmış, elektronik müziğin dikkat çeken isimlerine ev sahipliği yapacak.

 

Farklı ve geniş bir müzikal yelpazeden ilham alarak; adeta elektronik müzik ve geleneksel şarkı yazarlığı arasındaki ayrımı kapatmayı çalışan Kerala Dust, elektronik müziğe tükenmez bir merak ve benzersiz bir ustalıkla yaklaşan yaratıcı, çığır açan ama her zaman nev-i şahsına münhasır, neşeli bir deneyselliğe sahip aşırı detaylı prodüksiyonlarda imzası bulunan Berlin merkezli Mouse on Mars, elektronik müzik altyapılarını, pop kancaları ve benzersiz vokal melodileri ile bir araya getirmesiyle tanınan SOHN, hayaller içinde kaybolarak yönünüzü bulmanızı sağlayacak işitsel ve görsel bir ziyafet ile deneysel techno sahnesinin son yıllardaki favori isminden Christian Löffler & Ensemble (live), dans edilebilir drama ve destansı melodiler içeren duygusal ve son derece dinamik elektronik müzik üreten Hollandalı ikili Weval II ve DJ ve prodüktör olmanın ötesinde, kendilerine özgü bir tür yaratmayı başaran nadir isimlerden Acid Arab ikilisi, müzik yapmaya yönelik açık fikirli yaklaşımı ile elektronik müzik piyasasında benzersiz bir konuma sahip olan John Talabot, çalışmalarında deneysel elektronik müzik caz, hip-hop, ortam ve ses manzarası müziği gibi eklektik çeşitli kaynaklardan yararlanan olağanüstü yetenekli klavyeci Dorian Concept, farklı kültürleri birleştiren sesiyle dünyanın dört bir yanından unsurları davul ve perküsyon çalışmalarına olan sevgisiyle kaynaştırarak dinleyenleri şimdiden etkilemeyi başaran Pote, ikilisi bu yıl Sónar İstanbul sahnesinde yer alacak.

 

Biletlerin günlük ve iki günlük kombine olarak satışa çıkacağı Sonar İstanbul 2021 biletleri;

Günlük – 275 TL

Kombine – 506 TL

 

 

Yellowpass Fiyatları

Günlük – 407 TL

Kombine – 715 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI