Ana SayfaGüzellikChanel`in incileri

Chanel`in incileri

Mademoiselle Chanel`in simgesel aksesuarı inci bu kez Chanel 2011 Bahar makyaj koleksiyonuna ilham kaynağı oldu. İncinin sadeliğini, cazibesini, etkisini seven ve kullanan kişiye kattığı etkiden vazgeçemeyen Chanel`in bahar koleksiyonunun ismi Pearl.

Tıpkı takıda olduğu gibi renkil makyajda da inci, sadeliği ve zarafeti yaşatıyor. Işığın yansımalarının sıksık karşımıza çıktığı koleksiyonda incinin beyaz tonundan bronz tonuna kadar farklı renk aralıkları kullanılmış.

Yeni koleksiyondaki ürünlere gelince…

Ombres Perlees de Chanel, siyah kadife kesenin içinde sunulan bir far. Kremsi yapısı ve beş farklı tonda inciyi yansıtıyor. Aplikötörü sayesinde smooky eye makyajı yapma seçeneğini de sunuyor.

Les 4 Ombres Regard Perle, canlıdan soluk renge üç farklı ton inci rengine eşlik eden ve bu tonları ortaya çıkaracak yeşil renkten oluşün dörtlü far.

Le Crayon Yeux, göz makyajını tamamlayan hatta etkisini arttıran bir göz kalemi… Farın açık rengini kullandığınızda gözünüzü daha belirgin hale getiriyor, koyu rengini kullandığınızda dramatik etkiyi arttırıyor.

Rouge Allure, Chanel`in cazibe merkezi olansbu rujları yeni koleksiyonda gül tonlarındaki Flamboyante ve pembenin bir tonunu yansıtan Coquette renkleri eklenmiş…

Le Crayon Levres, Framboise ve Peche tonlarındaki iki yeni dudak kalemi, gloss ve rujlara uyumlu olarak koleksiyona eklenmiş.

Rouge Coco, bahar koleksiyonunda klasik Chanel rujları olan bu rujlara tüm gün boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz Jersey Rose (cilt tonunuzla uyum gösteren pembenin bir tonu) ve Peregrina (mercan) tonları katılmış.

Levres Scintillantes, parlak glosslara ışığın yansıtmaları için biraz daha parlaklık katılmış. Sezonun iki yeni rengi ise Nakkar va Aragonite.

Poudre Universelle Compacte, koleksiyona eklenen ve sınırlı sayıda üretilen bir ürün pudra. Soluk pembe tonlarındaki bu pudra ince dokusuyla işık hareleri yansıtıyor.

Ve son olarak tırnaklar… Le vernis`e üç yeni renk eklenmiş. Pearl Drop, Black Pearl ve Peche Nacree.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI