Ana SayfaGüzellikEstee Lauder göz çevresinde mucizeler yaratacak

Estee Lauder göz çevresinde mucizeler yaratacak

Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex,  Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex’in sağladığı tüm onarım ve gelişmiş koruma özelliklerini, hassas göz çevresi bölgesine getiriyor. Bu güçlü yeni jel göz serumu ile çizgiler, kırışıklıklar, şişkinlik, koyu halkalar, kuruluk ve hatta cilt tonu eşitsizlikleri gibi gözle görünür ana yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltmak mümkün. 

Göz çevresindeki derinin cildin diğer kısımlarına göre %40 daha ince olması çevresel etkilerden kaynaklanan gözle görünür yaşlılık belirtilerinin ilk görünmeye başladığı yer olmasına neden oluyor. Yeni Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex  göz çevresindeki ana yaşlanma belirtilerinin hepsi üzerinde çalışan üç güçlü teknoloji içeriyor. 

Özel anti oksidan karışımlarla birlikte yeni tahriş önleyici formül ve içeriğindeki yüksek seviye hyaluronik asitler birlikte çalışarak hassas göz çevresinin doğal koruma ve onarımını yapabilmesi için gerekli koşulları sağlıyor ve bu da göz çevresindeki koyu halkalar, şişkinlik ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. 

Sonuçta yeni Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex zaman içinde göz çevresindeki tüm ana yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasına, hem hızlı, hem uzun süreli sonuçlar sağlayarak yardımcı etkisini kısa zamanda belli eden büyük bir yenilik. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI