Ana SayfaGüzellikLa Praire White Caviar Illuminating System

La Praire White Caviar Illuminating System

La Prairie White Caviar Illuminating Sistem daha önceki başarılı ürünlerinden esinlenerek, ileri bio-teknolojiyi kullandığı lüks formülleriyle cilde aydınlık ve sıkılık sağlıyor ve böylece cildin aydınlanma dönemini başlatıyor.  

White Caviar Illuminating Sistem  birbirini tamamlayan ipek yapılı kremi ve iki adet yüksek konsantreli serumları ile üç üründen  oluşmakta. La Prairie’nin bilimsel formülleri ciltte oluşan pigmentasyon problemleri, yaşlılık lekeleri, sıkılığın azalması, çizgiler, kırışıklıklar, nemsizlik ve berraklığın azalması gibi cildin yaşla ilgili problemlerine odaklanıyor. Bunun yanında en önemli özelliği ise yaşlanmayla ilgili  ileride oluşabilecek yaşlılık belirtilerini en aza indrirmeye yardımcı olmak.

White Caviar Illuminating Sistem ‘in kalbi olan havyar  özü cildin sıkılık ve nem kalitesinin artmasında bir imza. Yüksek oranda  Omega-3 yağ asitleri içeren ve denizden elde edilen  DNA, nadir bulunan havyar özü  cildi vitaminlerle birlikte sıkılaştırıyor ve besliyor. Nükleik asit, fosfolipid  ve proteinler ciltte oluşan kırışıklık görünümünü azaltıyor ve cildin daha genç ve güzel görünmesini sağlıyor. Cildin antioksidan koruma seviyesini arttırıyor, nem bariyerini geliştirerek cildin sıkılaşma  sürecinde önemli bir rol oynuyor. 

White Caviar Illuminating Cream cildin bakımını yaparak problemin kaynağına iner ve görünür lekeleri  hafifletiyor. Ciltte düzensiz dizilmiş  pigmentleri yavaşlatarak yaşlılık lekelerin görünümlerini önlüyor. 

White Caviar Illuminating Cream’in ideal tamamlayıcısı White Caviar Illuminating Serum, ciltteki yaşlılık lekelerini önler ve  melanin üretimini azaltarak , melaninlerin hücrelere transferini yavaşlatıyor. Işıltı veren pigmentler  ve likit kristaller cildin ışıldamasını sağlıyor.  

Serinin içinde bulunan White Caviar Illuminating Eye Serum ise hassas göz çevresinde  pigmentasyon problemiyle oluşan koyu renk halkaların görünümlerini azaltarak göz çevresini sıkılaştırıyor ve aydınlatıyor.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI