Ana SayfaGüzellik2015 Yılına Damga Vuran Viral Güzellik Olayları

2015 Yılına Damga Vuran Viral Güzellik Olayları

2015 yılında viral olarak sosyal medyada bakın en çok hangi güzellik olayları konuşuldu ve denendi!

Şüphesiz ki 2015 yılında en çok denenen ve konuşulan viral  güzellik  olaylarının başında Kylie Jenner’ın dudakları geliyor. Herhangi küçük bir kapağa dudaklarınızı sıkıştırıp bir süre beklettikten sonra dudaklarınız aynı Kylie’ninki  gibi oluyor akımı başlamıştı.  #KylieJennerLipChallenge  hashtag’i altında başlatılan kocaman dudakların birbirlerine meydan okumalarını, bazı fırsatçılar ticarete bile döktü. Birkaç boydan oluşan dudak şişirtici kaplar kapış kapış satıldı! Bazı lip challenge videoları saatlerce güleceğiniz  türden. 

Sosyal medya kullanıcılarını makyajsız selfielere cesaretlendiren, kendiyle barışık kadın denince akla gelen ilk isimlerden Amy Schumer! #GirlYouDontNeedMakeup viraliyle "Hepimiz farklıyız ve güzeliz. Görünüşlerimizle yarışmak için zaman kaybetmeyelim" diyen Schumer, kadınların makyajsız da fotoğraf çekip yayınlayabileceklerinin farkına varmasına yardımcı oldu. Böylece bu hashtag altında milyonlarca kadın makyajsız selfie’sini paylaştı.

2015 yılında saç değişimlerinde cesaret yılı oldu. Kesimler, boyalar. Özellikle de gri saç. Yaş fark etmeksizin saçının tamamını ya da bir tutamını gri boyamayan kadın neredeyse kalmadı. Ünlülerin bile favorisi olan gri rengi; Zosia Mamet, Rihanna, and Amandla Stenberg gibi isimler çok da güzel taşıyarak, bizi gri saça özendirdiler. Ve tabii saçlarını gri renge boyayanlar sosyal medyadan, #grannyhair hashtagiyle fotoğraflarını paylaştı.

Aslına bakarsanız çok da hoş gözükmeyen bu trendi Miley Cyrus’dan başkası başlatamazdı. Koltuk altındaki tüyleri boyayarak poz veren Miley, binlerce çılgın sosyal medya kullanıcısının #FreeYourPits hashtagiyle renkli koltuk altı fotoğraflarını paylaşmasında önder oldu.

Ve tabi ki renkli saçlar. Son birkaç senedir hayatımıza giren rengarenk saçlar, 2015 yılında yerini daha pastel renklere ve tek tonlara bıraktı. İki uyumlu rengin geçişinden oluşan saç renklerini #MermaidHair hashtagi altında görebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI