Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 12 Haziran

Haftanın Magazin Haberleri 12 Haziran

Miranda Kerr`in yeni aşkı
Geçen yıl eşi Orlando Bloom`dan sürpriz bir kararla boşanan Miranda Kerr`in Avustralyalı genç iş adamı Charlie Goldsmith ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan başlıyor
Tim`s Production, dün final yapan Muhteşem Yüzyıl`ın reklam arasında Eylül 2015`te başlayacak Kösem Sultan`ın fragmanını yayınladı. Haberle ilgili daha fazla detay ve Kösem Sultan`ın ilk fragmanı için hemen buraya tıklayın.

Kıvanç Tatlıtuğ sette kavga etti
Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol arkadaşı Engin Şenkan ile kavga etti. Haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

Merve Terim Çetin erken doğum yaptı
Fatih Terim`in 6,5 aylık hamile olan büyük kızı Merve Terim Çetin, erken doğum yaparak ilk bebeğini dünyaya getirdi. Haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

Burak Özçivit ve Ceylan Çapa ayrıldı mı?
Burak Özçivit`in Türkiye Güzeli Amine Gülşe`yle film çekmek istemesinin, Ceylan Çapa`yla olan ilişkisini bitirdiği konuşuluyor. . Haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

Buse Terim`in düğünü
Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı`nın düğününden haber ve fotoğraflarlar için hemen buraya tıklayın. 

Mila Kunis ve Asthon Kutcher ne zaman evlenecek?
İlk bebeklerini bekleyen Mila Kunis ve Asthon Kutcher evlilik planlarını erteledi. Haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

Kourtney Kardashian hamile
Kourtney Kardashian sevgilisi Scott Disick`ten üçüncü çocuğuna hamile.  Haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI