Ana SayfaModaSadakatsiz Dizisinde Derin'in Giydiği İlham Verici Kombinler

Sadakatsiz Dizisinde Derin’in Giydiği İlham Verici Kombinler

Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakteri; pastel renklerdeki romantik stiliyle beğeni topluyor. İşte “Sadakatsiz dizisinde Derin’in giydiği kıyafetler nereden?” sorusunun cevabını da bulacağınız stil rehberi…

Derin, crop top takımları sıkça kullanıyor. Crop top-etek takımları, kombin açısından da kolaylık sağladığından oldukça joker bir seçim.

Derin'in buradaki desenli ceketi ise Twist.

Sadakatsiz dizisinde Derin, Asya'nın aksine neon tonları kullanmaktan hiç çekinmiyor. Bu trençkot da bunun kanıtı. Yeşil metalik efektli tençkotu Exquise imzalı.

Derin'in romantik stilinin en iddialı örneklerinden biri ise bu büstiyer. Derin'in bu pembe büstiyeri ise Naia İstanbul markasına ait.

Biker ceketlerde bile renk paletinden ödün vermiyor! Sadakatsiz'in bu bölümündeki somon rengi deri ceketi Di Project imzalı.

Derin sık sık crop top tercih ediyor. Sadakatsiz Derin'in giydiği siyah crop Nocturne markasının.

Derin'in dış giyimde iddialı seçimlerden hoşlandığını söylemiştik! Derin yeşil peluş takımı ise dizinin en çok beğenilenlerinden. Sadakatsiz'in bu bölümünde Derin giydiği ördek başı yeşili peluş kaban Twist imzalı. 

Kaz ayağı deseni gibi çarpıcı seçimler de Derin'in vazgeçilmezleri arasında. Sadakatsiz'in bu bölümünde giydiği ceket ise JAQUETTE markası imzalı.

Kabanlarda ise tercihi yine çarpıcı renklerden yana. Derin'in bu kırmızı ekose kabanı ise Twist markasının. 

Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen'in canlandırdığı Derin karakteri; yumuşak ve romantik tonlardaki dolabıyla ilgi çekiyor. En az Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri kadar ilgi gören Derin'in stili ise kesinlikle ilham için radarımızda!

İddialı seçimler yapan Derin'in bu siyah büstiyer ve pantolon takımı Sagaza imzalı.

Takım tercih ettiğinde bile feminen çizgide ve saten dokular tercih ediyor. Sadakatsiz dizisinde Derin’in giydiği bej rengi takımın markası VentiUp.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI