Ana SayfaGüzellikHollywood Yıldızlarının makyaj sırları

Hollywood Yıldızlarının makyaj sırları

 Scarlett Johansson gibi dolgun dudaklar için

Son altı yıldır Scarlett Johansson`un makgörlüğünü yapan Matthew Van Leeuwen,dudakları renkledirmeden önce renge hazırlamak için temiz bir diş fırçasıyla iyice ovalamanızı tavsiye ediyor. Leeuwen böylece dudakların daha yumuşak görüneceğini söylüyor. Ayrıca dudakları fırçalamak kan dolaşımını hızlandırarak, dudaklara daha dolgun bir görünüm veriyor. Leeuween mükemmel dudaklar için kırmızı gibi iddialı renkleri kullanırken mutlaka ruj fırçası ile uygulama yapmak gerektiğini belirtiiyor. Ünlü makgöze göre ince dudakları kalın göstermek için, ruj sürüldükten sonra alt dudağın ortasına bol simli bir gloss sürmek en iyi yöntem.

Kate Hudson`ın ışıltılı göz makyajı için

Kate Hudson ve annesi Goldie Hawn`un makgözü Leslie Lopez, gri gibi koyu tonlarla yapılan dumanlı göz makyajının buğday  ve esmer tenlerde güzel durduğunu söylüyor. Lopez, açık kumrallara ve sarışınlara altın rengi far kullanmalarını öneriyor. Gözlere aydınlık bir hava vermek için ise daha açık renk farı kaş altınıza ve göz pınarlarınızın üstüne sürmelisiniz. 

Charlize Theron`ın muhteşem bronz teni için

Hollywood`un en çok gıpta edilen bronz tenine sahip olan Theron`ın makgörü Shane Paish,mükemmel bronzluk için doğallıktan fazla uzaklaşmamayı tavsiye ediyor. Çok beyaz tenlilerin koyu renk pudralar yerine, daha açık renklere yönelmelerini öneren Paish, bütün ten renkleri için, bronzlaştırıcı pudra seçmenin püf noktasının fazla turuncu alt tonlara sahip olan ürünlerden uzak durmak olduğunu belirtiyor. Paish`e göre bronz bir görünüm için ürünün, güneşin yüzde en çok bronzlaştırdığı bölgeler olan alnın ortasına, çeneye ve elmacık kemiklerin üzerine sürülmesi gerektiğini söylüyor.

Natalie Portman`ın mükemmel kaşları için 

Portman`ın son sekiz yıldır vazgeçemediği makgözü Jeanie Lobell, ünlü yıldızın güzel kaş sırrının iki renk kaş pudrası kullanmaktan geçtiğini söylüyor. Lobell, son yılların önemli güzellik trendlerin kalın ve belirgin kaş modasını çok abartılı görünmeden uygulamanın püf noktasının kaşların kalın olduğu orta bölgelerde en açık rengin, seyrek olduğu uçlarda ise daha koyu rengi kullanmanın gerektiğininin altını çiziyor. Lobell`in tavsiyesi kaş rengini, ürünün ambalajında bulunan kısa saplı fırça ile sürmek yerine, kaşları belirginleştirmek için özel olarak üretilmiş fırçalardan satın almak. 

Mischa Barton gibi mükemmel renklendirilmiş yanaklar için

Barton`ın gala ve her türlü iş projelerinde makyajını yapan ünlü makyör Nick Barose, yanaklarda doğal ve kalıcı renk elde etmeninin sırrının allığı kat kat sürmek olduğunu söylüyor. Barose, Barton`ın yanaklarına önce şeftali tonlarında krem allık sürüyor. Ardından allığın üzerine çok hafif kapatıcılığa sahip, ince yapılı bir fondöten uyguluyor. Böylece renk daha kalıcı oluyor ve yanaklar çok doğal görünüyor.


INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI