Ana SayfaGüzellikInstant Bodycure

Instant Bodycure

%100 doğal içerikler ile formüle edilmiş olan Instant Bodycure, doğanın sunmuş olduğu Makademya, Jojoba, Üzüm çekirdeği, Horan, Neroli ve Kuşburnu gibi en seçkin doğal yağlardan elde edilmiş ve  cildinizi besleyerek derinlemesine nemlendiriyor.

Eşsiz içeriği ile cildinizin elastikiyetini artırırken, cilt dokunuzun toparlanmasına yardımcı oluyor. Tuz parçacıklarının peeling etkisi ile cildinizi tahriş etmeden ölü hücrelerden arındırarak, pürüzsüz bir görünüm ve ipeksi bir yumuşaklık elde etmenizi sağlıyor. 
Instant Bodycure, cildi ölü hücrelerden arındırarak canlı bir cilt vaat ederken, kan dolaşımını hızlandırarak, selülitli görünümü en aza indirmeye yardımcı oluyor.
Selülitli bölgeyi, kuru fırça yardımı ile iyice fırçalayıp, avucunuza almış olduğunuz bol miktarda Instant Bodycure ürününü, ıslak cildinize dairesel hareketlerle sıkıca ovalayarak uyguladıktan sonra tekrar fırçalamanız yeterli. Selülitli bölgedeki kan dolaşımı hızlanacağından, portakal kabuğu görünümünü azaltacak ve selülitli bölgenin daha pürüzsüz ve sıkı görünmesini sağlayacaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI