Ana SayfaGüzellikLa Roche Posay ANTHELIOS XL

La Roche Posay ANTHELIOS XL

La Roche-Posay ANTHELIOS XL serisi güneşten korunmanın sınırlarını zorluyor.  La Roche Posay Anthelios XL, cilt yaşlanması, güneş yanıkları gibi güneşin tüm zararlarına karşı eşit koruma sağlıyor. Dermatologlar tarafından en çok reçetelenen güneş koruma özelliği ile dikkate çeken Anthelios XL`in özelliklerinden bazılarına gelince…  En Yüksek UV koruma, etkinliği klinik araştırmalarla kanıtlanmış içerik, güneş ışınlarının tamamını bloke etme özelliği, Avrupa Standartlarının bile daha üstün koruma ve en hassas ciltler dahil tüm cilt tüpleri için uygun dokuları sayabiliriz.

Anthelios XL Fluide Extreme SPF 50+,  ANTHELIOS güneş serisi içinde bulunan bir ürün. İçeriğindeki Mexoryl XL ve Mexoryl SX filtreleri ile cildinizi hem yaz hem de kış aylarında UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyor. 

Eşsiz La Roche-Posay Termal Suyu içeren ANTHELIOS, güneş ışınlarının sebep olduğu gözle görülen (güneş yanıkları) ve görülmeyen (hücre DNA’sının bozulması, cilt kanseri oluşumu, erken deri yaşlanması) zararlardan korunmada etkili çok yüksek UVA ve UVB koruması sağlıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI