Ana SayfaAstrolojiNisan Yeni Ayı: Kendinize Yeni Ay Ritüeli Oluşturun

Nisan Yeni Ayı: Kendinize Yeni Ay Ritüeli Oluşturun

Evren her ay bize yeni bir ayın gelişiyle yeni bir başlangıcın güzel hediyesini sunar.
 
Her 28 ila 30 günde bir, ay gece gökyüzünde sıfırlanır ve kaybolur, bize onun yaptığı gibi içimize dönmemiz ve gelecek ay için hayattan ne istediğimizi düşünmemiz için mükemmel bir fırsat verir. Ayın dönüşünün başlangıcı, doğanın bize hedefler belirleyerek ve en içteki arzularımızı ve hayallerimizi netleştirerek gelecek için tohumlar ekme çağrısıdır.
 
Çok büyük şeyler yapmanıza, bir sunak oluşturup önünde saatlerce oturmanıza gerek yok. Kendi yeni ay ritüelinizi nasıl oluşturacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.
 
Günlük
Yazmak, iç gözlem için mükemmel bir egzersizdir, bu nedenle günlüğünüzü çıkarın ve yaratıcı düşüncelerinizin akmasını sağlamak için beş ya da on dakika boyunca bilinç akışınızı yazın.
 
Hedeflerinizi ve niyetlerinizi belirleyin
Yeni ayın mevcudiyeti ile yeni bir ay geliyor, bu önümüzdeki dört hafta boyunca neyi başarmak ve ne yapmak istediğinizi düşünmek için uygun bir zaman. Daha az kahve içmeye veya daha iyi bir iş-yaşam dengesi oluşturmaya çalışıyorsanız, şimdi başlama zamanı.
 
Bir vizyon panosu yapın
Son derece estetik bir insansanız ve dergilerin resimlerini keserek büyüdüyseniz, hayal panoları sizin için yeni ay ritüelidir. Hedeflerinizi simgeleyen bir resim kolajı oluşturmak, güçlü bir motivasyon olabilir. Sizinkini bilgisayarınızın duvar kâğıdı olarak kullanabilirsiniz veya bir hatırlatma olarak duvara asabilirsiniz.
 
Kişisel bakım yapın

Yeni aylar yeni bir ayın başlangıcını işaret ederken, kendinizi şımartmak sizin geleceğiniz için hazır hissetmenize yardımcı olabilir. Pizza ya da dondurma yerken ya da en sevdiğiniz kâğıt  yüz maskenizi takarken, kendinizi şımartmak için gecenizi kendinize ayırın ve kişisel bakım rutininizi uygulayın.
 
Alanınızı temizleyin

Ortamlarımız enerjimizi fark ettiğimizden daha fazla etkiler, bu nedenle kişisel alanınıza iyi bir derinlemesine temizlik yapmak veya mobilyalarınızı yeniden düzenlemek bile gelecek ayın havasını belirlemeye yardımcı olabilir.
 
Kristallerinize enerji yüklemesi yapın

Yeni ayın temizleme enerjisi, kristallerinizi şarj edebilir ve onlara daha da enerjik bir güç verebilir. Onları pencere pervazına bırakın ya da onlara daha da güç vermek için bahçeye koyun.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI