Ana SayfaGüzellikSinema ve güzelliğin kırmızı halı buluşması

Sinema ve güzelliğin kırmızı halı buluşması

Cannes Film Festivali’nin resmi makyaj sponsoru L’Oreal Paris bu yıl da uzmanlığını konuşturdu. Bütün ihtişamı ile kırmızıya bürünen festival sarayının basamakları flaş ışıkları altında dünyanın en yetenekli konuklarını, en güzel kadınlarını ağırladı.

L’Oréal Paris özel, samimi ve güzelliğe ayrılmış makyaj stüdyosu her yıl olduğu gibi bu yılda Martinez Otel’inin 7. Katında önemli konukları için hazırlandı.  L’Oréal Paris’in profesyonel ekipleri jüri üyelerinin , starların, festivale katılan önemli konukların makyajlarını ve saçlarını yapmak, markanın en yeni ürünlerini keşf etmelerini sağlamak üzere çalıştılar.  İki hafta boyunca L’Oréal Paris Profesyonel ekibi her birinin güzelliğine ışıltı katmak ve kırmızı halı üzerinde zarafetlerini bütünlemek için yetenek ve enerjilerini sundular.

Onlar güzelliği ve çekiciliği sonutlaştıran kadınlar, her birinin ayrı bir güzelliği ve kişiliği var. Milla Jovovich, Doutzen Kroes, Evangeline Lilly, Eva longoria, Aishwarya Rai, Natalie Imbruglia, hayal ettiren isimler… Ancak her şeyden önce göz kamaştırıcı karizmaları ve kariyerleri ile  sıra dışı kişiliklere sahipler.  Cömertlikleri, zarafetleri ve farklılıkları ile L’Oréal Paris markasını bütün dünyada en mükemmel şekilde temsil ediyorlar.   Dünyaya açılan bu kapı marka için sürekli bir ilham kaynağı oluyor.  Her kıtada var olan L’Oréal Paris dünyadaki tüm farklı güzellikler için ürünler yaratıyor.  Çeşitlilik değerlerinin savunucu eşsiz bir marka.

Mat, yoğun, metalik, sedefli… L’Oréal Paris 2010 Cannes Festivalinin sahnesine renkleri ve renklerin büyüsünü sahneye koydu.  Gözlerde L’Oreal Paris Chrome Intensity farlar ve Double Extension Serum Maskara kullanılırken, cillte Mat’Morphose, (Pürüzsüzlük ve Matlık Veren Baz+Fondöten Özel Ürün) ve True Match Roll’On’ kullanılmış.     Dudakların çarpıcılığını vurgulamak için de L’Oreal makyaj uzmanları tercihlerini Color Riche Nemlendirici Serumlu Ruj ve Glam Shine 6H Volumizer parlatıcı rujdan yana kullanmışlar.    

İşte L’Oreal Paris makyaj uzmanlarının sihirli elleriyle Cannes’a damgasını vuran güzeller…                                                                               



 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI