Ana SayfaModaEditörlerimizden Karantina Günlüğü: Müşra Demir

Editörlerimizden Karantina Günlüğü: Müşra Demir

Editörlerimiz karantinada izldiklerinden dinlediklerine; ilham aldıklarından cilt rutinlerine dek, bu süreyi nasıl geçirdiklerinizi sizinle paylaşıyor. Bu bölümde ise ise stil editörümüz sosyal mesafe günlerini nasıl geçirdiğini anlatıyor….

Cilt Bakımı 

Karantinadayız diye kişisel ve cilt bakımımdan ödün vermedim. Aksine normalde kullanmayıp bir köşeye attığım eşyalarımı çıkarıp kullanmaya başladım.  

Home office çalıştığımızdan tüm gün bilgisayar ışığı cilt ve göz altı bölgesi için oldukça tehlikeli. Bu yüzden geceleri nemlendiricimden sonra mutlaka face roller ile masaj rutini uygulamaya başladım. Öğlende ise mutlaka spor sonrası hem şok etkisi hem de göz altlarımı kendine getirmek için; jel kıvamlı, buzluğa atıp dondurduğum göz maskesini uyguluyorum.  

Kağıt maskeleri ise karantinadan çok önce stoklamıştım! 

Ne Okuyorum? 

Sanırım bu dönemde ilham alınabilecek bir diğer güçlü insan; “The Boss” lakaplı Bruce Springsteen’in Born To Run isimli otobiyografisini okuyorum. İnatçı, dediğim dedik, prensiplerinden ödün vermeyen, deli gibi çalışan, üreten ve günün sonunda tam anlamıyla bir kazanan; Bruce. Bu arada aramızda kalsın; Alexa Chung’ın da karantina playlistinde Bruce Springsteen görünce iyice mutlu olmuştum.  

Ne İzliyorum? 

Bu dönemde tabii ki beni bu hayatta en çok mutlu eden şeyi izliyorum!: Rupaul’s Drag Race! Bu, tüm sezonlarını izleyişimin 4. tekrarı; bazı favori sezonlarımın ise 6. tekrarı olabilir. O rengarenk dünya, bana verdiği ilham ve Rupaul’ü mentor olarak görmem; bana sınırsız bir mutluluk yaşatıyor.  

Bunun dışında Tiger King belgeseline bayıldım! Eğer egzotik hayvan ticareti dahil pek çok kirli iş ve pek çok “yok artık” dedirtecek derecedeki Amerikalı Redneck’leri izlemek inanılmaz keyifli. Sosyal medyada neden bu kadar ses getirdiği bu yüzden anlaşılabilir.  

Love is Blind ise bana karantinanın başlarında soluksuz bir seyir keyfi yaşattı. Bu tarz reality show’lara bayılıyorum. Evet, ben oradaki Jessica’yım! 

Ne Dinliyorum? 

Bol bol Madonna! Bunun iki nedeni var. Birincisi annemin doğum günü önümüzdeki hafta ve benden eğlencesine tam bir Madonna-Vogue koreografisi sunmamı istiyor. Bu yüzden 2-3 haftadır dersime muhteşem çalışıyorum.  

Ama ikinci ve asıl neden şu; kabul edin o dünyanın gördüğü en enerjik, en çalışkan ve en sınır tanımayan, en eğlenceli kadını. Bu karanlık günlerde bana muhteşem bir ilham kaynağı ve mod yükseltici oluyor. Şovları sadece kulağa değil kostümleri sayesinde moda ilhamı olarak göze de hitap ediyor. Sayesinde karantina sonrası partilerin yıldızı olacağım! 

Ne Giyiyorum?  

Bir önceki “Ne dinliyorum?” sorusunun da devamını bu kareyle vereyim. Bir de bol bol plak dinliyorum! Favori soundtrack albümlerim ve eğlenceli rock albümleri vazgeçilmezim.  

Kıyafette ise süsümden hiçbir şey kaybetmedim. Her gün bir favori grup tişörtümü giyiyorum; abartmak istersem makyaj ve saça da girişiyorum. Ve evet bazı günler topuklu bazı günler Vans giyiyorum! Karl Lagerfeld’in de dediği gibi kendinizi eşofmana bağladığınız an hayatınızın kontrolünü kaybedersiniz.  

Hangi Sporları Yapıyorum? 

Spora bayılan biri olarak karantinada da bunu bırakacak değildim. Ter atmak hem bu dönemde sağlığınız için önemli hem de kendinize iyi bakmanız için… Normalde de burada sırlarından uzun uzun bahsettiğim Tracy Anderson’ın online programlarını uyguluyordum. Karantinada sporu 2 saate çıkardığımdan tam anlamıyla sonuçlarını görebiliyorum; ab cracklerim bana yeniden merhaba diyor! Üstelik 2 saatlik spor bana özel stüdyolara giden bir yıldız hissini de yaşatıyor, yalan yok. 

Bunun dışında eğlenceli dans workout’larını da rutinime ekliyorum bazı günler. Bugünlerde ise headstand gibi spesifik yoga pozisyonlarına kafayı taktım; belki önümüzdeki günlerde başarırım… 

Ne Yiyorum?  

Popcorn her zaman favorim olmuştur. Ama bu karantinada yağsız ve tuzsuz patlattığım patlamış mısırımın üzerine çikolata sosu sıkarak kendi özel tadımı yarattım. Meğer uzun süredir aradığım abur cubur buymuş! Benim gibi fıstık bağımlısı iseniz, ekstra şımarma anları için içerisine fıstık da ekleyin. Bunun dışında cipsten de kopmuş değilim. Tabii ille de sağlıksız şeyler yazacak değilim. Her gün düzenli olarak spor sonrası hurma, dut ve badem tüketiyorum. 

Bitki çayı bağımlısı olarak evdeki stokları da yavaş yavaş eritiyorum. Peki keyif kahvesi? Fooduristik'in farklı kahve tarifleri hem yaparken keyifli zaman geçirmemi hem de evdeki bir diğer kahvesever babamın da farklı tatlar tatmasını sağlıyor.

En Çok Kullandığım App 

OkCupid. Tanımadığım insanları tanımak boş zaman bulduğumda beni fazlasıyla eğlendiriyor. Ayrıca çok sevgili editörümüz Kübra Elmalı ile sosyal flört uygulamalarını konuştuğumuz şu seriye yeni ekleyecek malzemeler de çıkıyor!

Bunun dışında Youtube’da çok zaman geçiriyorum çünkü kendi Youtube kanalım Multibabydoll’e her gün düzenli olarak video yüklüyorum. Işte karantinada kazandığım bir disiplin daha! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI